Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Verlichting

Op onze wishlist: de lampen van Ay Illuminate

geschreven door Mara
Op onze wishlist: de lampen van Ay Illuminate

Ik denk dat iedere interieurliefhebber wel de lampen van Ay Illuminate kent. Deze lampen waren de afgelopen jaren ont-zet-tend populair en je zag ze dan ook in veel dromerige interieurs op Pinterest en Instagram. Inmiddels zijn we een tijdje verder en vinden wij op HomeDeco HQ de Ay Illuminate lampen nog steeds geweldig. Wij vinden ze zo tijdloos en uniek dat ze nog altijd stijf bovenaan onze wishlist blijven staan.

De lampen passen heel erg goed in de bohemien stijl die je nu veel ziet. Combineer met het veel wit, planten en natuurlijke materialen voor de perfecte relaxte, boho look. Maar staar je daar niet blind op: deze lampen zijn ook geweldig in een wat strakker en minimalistisch interieur, als toffe tegenhangers.

De lampen zijn verkrijgbaar in diverse aardse tinten (grijs, zwart, zand en wit) en in verschillende stofjes. Zo is de ene lamp gemaakt van katoen, de ander van papier en weer een andere van zijde. Het enige nadeel van deze lampen? Het prijskaartje. Draai je spaarpot maar om! Ach, dan hebben we iets om voor te sparen, toch?! ;-)

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...