Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Originele manieren om je wand te voorzien van een likje verf

Originele manieren om je wand te voorzien van een likje verf

Wanneer jouw huis wel een boost kan gebruiken, is een likje verf eigenlijk altijd een goed idee! Een frisse nieuwe kleur maakt vaak een groot verschil. Zo krijgt jouw woonkamer, slaapkamer of keuken heel snel een andere uitstraling.

Misschien denk je meteen dat je de gehele wand egaal moet verven om jouw huis op te frissen. Maar dit is zeker niet het geval! Juist met kleine en originele aanpassingen wordt jouw huis echt persoonlijk. Kijk mee naar drie hele leuke manieren om je wand te voorzien van een likje verf. Net even anders!

1. colour block

Je komt tegenwoordig wel vaker wanden tegen waarop één vlak is geschilderd. Maar bij de foto hieronder hebben ze het net even wat origineler aangepakt door een plank aan de onderkant van het vlak te bevestigen en deze in dezelfde kleur te verven. Zo krijg je een mooi ton-sur-ton effect én krijgen jouw mooiste spulletjes extra veel aandacht.

muurverf origineel
Bron: Interior Break

2. Half werk

Een ander leuk idee is om niet de gehele wand in een bepaalde kleur te schilderen, maar de helft of twee derde. Om het nog extra interessant te maken, kun je tijdens het schilderen gewoon de deur meepakken. Zo krijg je een verrassend en prachtig resultaat!

half geschilderde muurBron: Yentlreus via HomeDeco Binnenkijken

3. Ombre effect

Creëer een prachtig effect met verschillende tinten in dezelfde kleur. Het mooiste is om de donkerste kleur met de middelste kleur te mengen en daarna de lichtste kleur ook met de middelste kleur te mengen. Wanneer je aan het schilderen bent, gebruik dan een andere kwast en eventueel een waterspray om te blenden. Op deze manier krijg je een mooie overgang van licht naar donker wat natuurlijk het belangrijkste is bij een ombre effect. Het kost een beetje tijd en moeite, maar dan heb je ook wat!

muurBron: fr.homenal

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...