Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

On our wishlist: een daybed in huis!

On our wishlist: een daybed in huis!

Een daybed is eigenlijk een soort slaapbank maar dan veel stijlvoller! Heb je nog een leeg hoekje in huis waar je geen raad mee weet? Dan is dit misschien de perfecte oplossing! Heerlijk om na een lange dag werken te relaxen op jouw daybed met film of een goed boek.

Een daybed is eigenlijk heel gemakkelijk zelf te maken! Gebruik houten pallets of timmer zelf een bankje in elkaar om weer een hele andere stijl te creëren. Een matras, plaids en kussens erop en je bent good to go! Nu alleen nog even een leuk filmpje uitzoeken op Netflix en het relaxen kan beginnen. Kijk mee naar een paar prachtige voorbeelden van een daybed in huis. Doe een beetje inspiratie op en ga aan de slag. Kijk ook even onderaan de pagina waar een aantal items voor je klaarstaan om je op weg te helpen!

Daybed
Bron: The Merry Thought

Daybed
Bron: Gravity Home

Daybed
Bron: Free People

Daybed
Bron: Aphrochic

bedBron: Imovelweb

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...