Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Tuin10
Inspiratie

Op onze wishlist: hanglamp van stof en bamboe

Op onze wishlist: hanglamp van stof en bamboe

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker; de lampen van stof en bamboe van het merk 'Ay Illuminate'. De één vindt 'em wat minder mooi en de ander vindt 'em prachtig. Wij, bij HomeDeco, vinden het een geweldige lamp en hij staat zeker op ons verlanglijstje! De lampen zijn geïnspireerd door de natuur en stralen schoonheid en eenvoud uit. Misschien nog wel het allermooist aan deze lampen is dat je er duidelijk het handwerk in terug kunt zien.

Vind jij dat deze lamp ook bij jou in huis zou moeten hangen? Kijk dan gauw onderaan de pagina want daar hebben we de mooiste modellen voor je klaar gezet die je meteen kunt shoppen. Maar eerst kun je even inspiratie opdoen met de mooiste interieurs waarin dit pareltje hangt!

zolderBron: Favim

Ay Illuminate
Bron: Woont

Ay Illuminate
Bron: The Style Box

Slaapkamer

20 must-have kinderkamer items!

geschreven door Giolina
20 must-have kinderkamer items!

Tover je kamer om tot de perfecte kinderkamer, waar de kids perfect spelletjes kunnen spelen of studeren. Vind jij het ook zo leuk om een prachtige kamer te creëren, dan heb je geluk! Bij ons ben jij aan het juiste adres, bekijk de artikelen hieronder en laat je inspireren voor jouw droomkamer.

meer...