Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Op onze wishlist: hanglamp van stof en bamboe

geschreven door Tess
Op onze wishlist: hanglamp van stof en bamboe

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker; de lampen van stof en bamboe van het merk 'Ay Illuminate'. De één vindt 'em wat minder mooi en de ander vindt 'em prachtig. Wij, bij HomeDeco, vinden het een geweldige lamp en hij staat zeker op ons verlanglijstje! De lampen zijn geïnspireerd door de natuur en stralen schoonheid en eenvoud uit. Misschien nog wel het allermooist aan deze lampen is dat je er duidelijk het handwerk in terug kunt zien.

Vind jij dat deze lamp ook bij jou in huis zou moeten hangen? Kijk dan gauw onderaan de pagina want daar hebben we de mooiste modellen voor je klaar gezet die je meteen kunt shoppen. Maar eerst kun je even inspiratie opdoen met de mooiste interieurs waarin dit pareltje hangt!

Ay Illuminate
Bron: Pinterest

Ay Illuminate
Bron: Woont

Ay Illuminate
Bron: The Style Box

 
 
Woonkamer

Shop the look: woonkamer met donkere muren

geschreven door Julia
Shop the look: woonkamer met donkere muren

Veel mensen vinden het spannend om de muren een donkere kleur te geven. Zonde, want het kan je woonkamer een stuk interessanter en gezelliger maken. Donkere muren zijn echte eye catchers. Kijk maar eens naar deze Zweedse woonkamer met donkergroene muren. De eigenaren hebben de donkere kleur puur ...

meer...