Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Tuin10
Woonkamer

Populairste kleuren voor de bank op dit moment

geschreven door Maartje
Populairste kleuren voor de bank op dit moment

Een bank kan een echte eyecatcher zijn in je interieur. Veel mensen vinden het best lastig om een bank uit te zoeken. Je kan er voor kiezen om de rest van je interieur aan te passen aan jouw bank, of je bank moet bij de rest van je interieur passen. Om het te laten passen bij de rest van je interieur is de kleur van de bank belangrijk. We zien op het moment heel veel fluwelen banken, zo tof! Hieronder heb ik de populairste kleuren banken op een rijtje gezet.

gekleurde bankBron: Maiju Saw

Groen

Groen zien we nu al een tijdje terug in veel interieurs, dus ook de groene bank. Een groene velours bank kan prachtig staan in je interieur. Groen blijven we waarschijnlijk ook nog wel even zien. Iets moois aan de kleur groen is dat deze kleur rust uitstraalt. Groen zorgt voor een natuurlijke uitstraling en gecombineerd met de juiste andere kleuren kan het voor veel warmte en sfeer zorgen. Combineer de bank met wat planten en goudkleurige accessoires en het geeft een hele luxe uitstraling, de velours stof maakt deze uitstraling compleet.

gekleurde bankBron: Thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Roze

Roze is nu echt een trend en vooral een roze bank kan een echte eyecatcher zijn. Veel mensen zullen denken dat een roze bank heel tuttig of meisjesachtig is, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Roze is mooi te combineren met verschillende kleuren. Bijvoorbeeld donkergroene of een donkerblauw met zachtroze. Hetzelfde als bij groen is roze ontzettend mooi te combineren met goud.

gekleurde bankBron: Jet

Blauw

Blauw is eigenlijk altijd goed en dan vooral donkerblauw. Blauw is rustgevend en staat stoer. Donkere tinten zorgen voor een intieme sfeer, dus ook met donkerblauw. Om te voorkomen dat je ruimte kleiner gaat lijken door veel donkere kleuren, kan je een mooie tegenhanger bij de kleur kiezen, bijvoorbeeld okergeel. Wat mooie okergele kussens op de bank maakt het af.

Zie ook:
- Met deze tips creëer je een fijne thuiswerkplek
- Binnenkijken in een appartement met een mix van stijlen
- De leukste tuinen uit onze binnenkijkers

Slaapkamer

20 must-have kinderkamer items!

geschreven door Giolina
20 must-have kinderkamer items!

Tover je kamer om tot de perfecte kinderkamer, waar de kids perfect spelletjes kunnen spelen of studeren. Vind jij het ook zo leuk om een prachtige kamer te creëren, dan heb je geluk! Bij ons ben jij aan het juiste adres, bekijk de artikelen hieronder en laat je inspireren voor jouw droomkamer.

meer...