Review: wandpaneel van Artivue

geschreven door mara

Review: wandpaneel van Artivue

Een tijdje geleden hebben wij een nieuwe brand toegevoegd aan de Brand Boutiques: Artivue. Dit merk maakt de mooiste wandpanelen in zachte kleuren als vintage groen, blauw en grijs.

Onlangs kreeg wij op de redactie zo'n wandpaneel opgestuurd om ze met onze eigen ogen te bekijken en in dit artikel vertellen we je er meer over!


Eenmaal de doos open, ziet het pakketje er zo uit. Mooi ingepakt in zwart papier. Spannend!


Tada! We ontvingen wandpaneel Fleur de Lis Leaf, in de kleinere variant. Deze heeft een mooie, vale groene kleur en past daarom perfect in een botanisch interieur.


De wandpanelen worden gemaakt van recycled staal waarin een patroon is gestanst. Het paneel wordt vervolgens handgeschilderd in het atelier van Artivue. De achterkant is voorzien van een 'blind' ophangsysteem, zodat het wandpaneel strak de muur kan hangen.


Maar je kunt 'm ook gewoon tegen de muur aanzetten, in plaats van ophangen! Wij hebben hem hier achter onze verzameling cactussen en vaasjes gezet, zodat het geheel wat 'voller' wordt en er verschillende hoogtes gecreëerd worden.

Meer inspiratie:


Shop it yourself
Enthousiast geworden over de wandpanelen? Op HomeDeco kun je gemakkelijk en snel je eigen wandpaneel shoppen! Onderaan deze pagina hebben we een groot deel van het assortiment geselecteerd. Door er op te klikken, kun je het product direct bestellen en betalen.

 

Onze favorieten:

         
    Follow us:
       
    BlogSociety