Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Sfeerbeurs La Table

geschreven door R
Sfeerbeurs La Table

Al 20 jaar wordt er de jaarlijkse Sfeerbeurs LaTable georganiseerd. Dit is het nationale lifestyle-event in de aanloop naar 'the Festive Season'. Van 9 t/m 12 november kun je een bezoek brengen aan de Grote Kerk in Naarden-Vesting en genieten van de verscheidenheid aan Home & Living, Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry Wacthes en Food & Wine. En dit jaar waren wij er zelf bij!

Op vrijdag 10 november kunnen vrouwen, van moeders en dochters tot vriendinnen, met zijn tweeën een bezoek brengen aan La Table in de Grote Kerk Naarden, voor de prijs van één. Dus in plaats van €30,- voor twee personen is het op de vrijdag maar €15,-. De mannen worden niet vergeten! Natuurlijk zijn zij ook altijd welkom, op vrijdag hebben zij vanaf 17:00 zelfs gratis toegang.

De Sfeerbeurs is geopend:
Donderdag 9 november 2017, 10:00 - 1800 uur
Vrijdag 10 november 2017, 10:00 - 21:30 uur
Zaterdag 11 november 2017, 11:00 - 18:00 uur
Zondag 12 november 2017, 11:00 - 18:00 uur
Entree is €15,- per persoon

Ayla en Roos van HomeDeco hebben zelf op donderdag 9 november een bezoek gebracht aan deze beurs en hebben een aantal foto's van de interieurhoek voor je gemaakt om je daar in ieder geval een impressie van te geven!


Bron: Alle foto's zijn gemaakt door collega Ayla van Olphen.

Shop the look

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...