Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Sfeervol: met de kaarsentrends van dit moment

geschreven door Lynn
Sfeervol: met de kaarsentrends van dit moment

Kaarsen geven letterlijk en figuurlijk warmte aan je huis. Het aansteken van kaarsen is een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om een gezellige en romantische sfeer te creëren in je interieur. En als je een beetje geluk hebt ruikt de kamer binnen no time ook heerlijk. Kaarsen komen tegenwoordig in veel verschillende kleuren, geuren en vormen. Het is zonde om het bij een simpel waxinelichtje te houden. Wij vertellen je de grootste kaarsentrends van dit moment om jouw huis gezellig te maken!

Draaikaarsen zijn trending

Deze geweldig speelse kaars heeft de kaarsenwereld op zijn kop gezet. Je ziet hem in de meest opvallende kleuren, met veel twist of juist met maar één draai. De draaikaars is mooi te combineren met gek gevormde kandelaars in rustige kleuren. Zet een paar kleurencombinaties bij elkaar en mix de kaarsen met al je andere accessoires. Wist je dat je deze kaars ook heel gemakkelijk zelf kunt maken?

draai-kaars-pastelBron: Rustik Lys




 

Deze kaars brand nooit op

Je ziet ze nu steeds vaker voorbijkomen en ze lijken net echt: led-kaarsen. Waar deze vroeger nog een beetje suf waren zijn ze nu helemaal hot! Doordat de techniek steeds beter wordt lijken de vlammetjes van deze kaarsen net echt. En zeker niet onbelangrijk, ze branden nooit op, dus zijn ze erg duurzaam in gebruik.

led-kaarsen-waxBron: Anna's Collection




 

Dip hem er maar in

De dip dye kaarsen staan helemaal hip in ons interieur. De kaars zie je vaak in pastelkleuren of er worden twee felle kleuren met elkaar gecombineerd. Deze kaarsen maken dus echt een statement in huis. Maar als je wat minder staat te springen om heftige kleuren zijn er ook rustige varianten te vinden. Deze zijn aan een kant wit en aan de andere kant een zacht kleurtje.

dip-dye-dinerkaarsBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken




 

Opvallende vormen

Een vrouwen lichaam, Nike schoenen of een kaars met kandelaar in een. We zien deze sfeermakers in steeds opvallendere vormen voorbijkomen. Wat we ook zien binnen deze trend is dat de kaarsen puur als decoratie worden gebruikt. Wij snappen dat wel want het is toch ook zonde om deze plaatjes op te branden.

opvallende-kaarsen-sculptureBron: Rustik Lys

Kaars Air Force
Homexclusive

Wine And Shine
My Flame Lifestyle

Twist - Candle
Homexclusive

 

Hippe bubbelkaars

We zien steeds vaker ronde en organische vormen in het interieur. Hiermee verbreek je strakke lijnen in huis en maak je de ruimte wat zachter. Bij kaarsen zien we dit terug in de bubbelkaars. Deze kaars heeft een speelse vorm van verschillende rondjes en is in leuke kleuren te verkrijgen. Je kunt ze mooi combineren met elkaar op een plateau. Combineer de kaars met bubbelkaarsen in andere kleuren of juist met een draaikaars. Dit geeft een extra speels effect!

bubbel-kaars-witBron: Homexclusive

Luxe geurkaarsen

Van geurkaarsen gaan we nooit meer afscheid nemen. Deze kaars steek je aan en binnen een mum van tijd ruikt de hele kamer lekker. Je kunt zelfs de geur per kamer uitkiezen omdat elke geur weer een ander effect heeft. Zo zal je met kamille of lavendel als een roosje slapen en vanille of exotisch hout geven een romantische sfeer.

geurkaarsen-schilderijBron: Kave Home

Partner in crime
My Flame Lifestyle



 

Zie ook:
- 4 redenen waarom je kaarsen moet aanschaffen in je interieur
- Do it yourself: gedraaide kaarsen
- Je interieur in geur: elke kamer een andere geur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...