Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

Shop de look: 50 tinten grijs in de woonkamer

geschreven door Tessa
Shop de look: 50 tinten grijs in de woonkamer

Knap in het grijs
Met grijs kan je nooit de mist in gaan, is wat de creatievelingen achter dit interieur dachten. Toch is zo'n all grey interieur niet zo makkelijk te rocken als zij hebben doen lijken. Kies je namelijk te veel dezelfde grijze tint, of vergeet je te wisselen van texturen en materialen, dan ontstaat er een grotere kans dat het oninteressant en saai wordt. Onwijs knap dus dat dit hier niet het geval is!

Een gouden tip
We verklapten het je hierboven eigenlijk al, maar wat is nu precies die gouden tip voor een grijs interieur? Afwisseling! In tint, textuur, materiaal en vorm. Plaats een strakke gestroomlijnde vaas bijvoorbeeld naast een robuuste variant. Lijkt zo'n grijs-gekleurde woonkamer jou ook wel wat, maar vind je die afwisseling maar moeilijk te creëren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je jouw ultieme grijs-getinte woonkamer samen te stellen. Check snel de onderstaande items en laat je inspireren!

Foto: Colin King


Kandelaar Oxford antiek goud 16cm
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
 
 
 
Slaapkamer

4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

geschreven door Julia
4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

Donkere kleuren passen perfect bij de winter. Ze zijn super sfeervol en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De slaapkamer is heel geschikt voor donkere tinten. Ben jij van plan een donkere kleur in de slaapkamer aan te brengen, maar ben je er nog niet helemaal over uit we...

meer...