Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

Shop de look: 50 tinten grijs in de woonkamer

Shop de look: 50 tinten grijs in de woonkamer

Knap in het grijs
Met grijs kan je nooit de mist in gaan, is wat de creatievelingen achter dit interieur dachten. Toch is zo'n all grey interieur niet zo makkelijk te rocken als zij hebben doen lijken. Kies je namelijk te veel dezelfde grijze tint, of vergeet je te wisselen van texturen en materialen, dan ontstaat er een grotere kans dat het oninteressant en saai wordt. Onwijs knap dus dat dit hier niet het geval is!

Een gouden tip
We verklapten het je hierboven eigenlijk al, maar wat is nu precies die gouden tip voor een grijs interieur? Afwisseling! In tint, textuur, materiaal en vorm. Plaats een strakke gestroomlijnde vaas bijvoorbeeld naast een robuuste variant. Lijkt zo'n grijs-gekleurde woonkamer jou ook wel wat, maar vind je die afwisseling maar moeilijk te creëren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je jouw ultieme grijs-getinte woonkamer samen te stellen. Check snel de onderstaande items en laat je inspireren!

Foto: Colin King


kussen owen licht grijs 45 x 60
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
kussen bing grijs velvet 45 x 45 x 3
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
Kandelaar Oxford antiek goud 16cm
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend
 
 
 
Accessoires

Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

geschreven door Julia
Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

Industriële woonaccessoires zijn niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Wil je graag industriële salontafels verwerken in je interieur, maar weet je niet hoe je ze kunt laten aansluiten bij jouw woonstijl? In deze blog vertel ik je hoe je ze kunt combineren met verschillende stijlen. Ik ...

meer...