Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Shop je favoriete woonitems bij de Brand Boutiques (nu met 10% korting!)

geschreven door Mara
Shop je favoriete woonitems bij de Brand Boutiques (nu met 10% korting!)

Misschien heb je het al gezien, misschien ook niet: HomeDeco heeft sindskort Brand Boutiques! Via HomeDeco kon je al shoppen bij de grotere winkels als Wehkamp en VTwonen, maar wanneer je graag nieuwe merken wilt ontdekken, unieke producten wilt bekijken en wilt rondsnuffelen bij de mooiste online boutiques, dan zit je bij de Brand Boutiques helemaal goed!

Het is een selectie van de leukste producten, merken en boutiques. Je bestelt de items gemakkelijk via HomeDeco.nl, waarna de desbetreffende brand boutique de items naar je toestuurt. Zij zorgen ervoor dat jij je nieuwe musthave op tijd in huis hebt!

Benieuwd welke Brand Boutiques al zijn opgenomen in de selectie? Kijk mee!


ilovemyinterior
ilovemyinterior is een online boutique met voor ieder wat wils. Ze verkopen items van bekendere merken als House Doctor en SNURK, maar je kunt er ook terecht voor onontdekte merken als Mooi Goed en MOEBE!

Meer weten over deze brand boutique? Klik hier!



Urban Nature Culture
UNC is een weerspiegeling van de visie van eigenaresse Annemarie. Ze reist de hele wereld over en de collectie van UNC is dan ook een verzameling van verborgen schatten die zij onderweg gevonden heeft. De ultieme musthaves voor een werelds en bohemiens interieur!

Meer weten over deze brand boutique? Klik hier!




Tolhuijs Design
Tolhuijs is design, maar dan nét even anders dan dat je gewend bent. De innovatie producten vertellen stuk voor stuk een verhaal over duurzame materialen, sociale productie en prachtig ontwerp. Onze favoriet? De wandrekken FENCY!

Meer weten over deze brand boutique? Klik hier!


Hart & Ruyt
Bij Hart & Ruyt kun je terecht voor het mooiste glaswerk; of dit nu een geometrisch gevormde lamp is, of een vierkante stolp. Prijzen van dure merken vinden eigenaren Julia & Frederique maar onzin, dus Hart & Ruyt verkoopt handgemaakte items voor prijzen waar je 's nachts níet van wakker ligt.

Meer weten over deze brand boutique? Klik hier!


Atelier Kok & Bonnier
Atelier Kok & Bonnier ken je misschien wel van hun leuke boeken 'Havermoutje' en 'Kooltje'. Nu komen ze met iets nieuws: het boek 'Maak het zelf'! Dit boek staat vol met de leukste DIY-projecten: van dagcreme tot zonnebrand en van een kattenstoel tot aan een mooi vloerkleed!

Meer weten over deze brand boutique? Klik hier!

Ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

Om te vieren dat de Brand Boutiques live zijn, geven we 10% korting op je eerste aankoop! Vul bij het afrekenen de onderstaande code in & krijg zo je korting:
HALLO10PROCENT

Wil je het gehele aanbod zien van de Brand Boutiques? Klik dan snel hier!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...