Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Baby & Kind

Shop the look: behang in de babykamer

geschreven door Julia
Shop the look: behang in de babykamer

Misschien vraag je je af of behang met een patroon wel kan in de babykamer, of het niet te druk is voor de baby. Ik deed wat research en dit bleek allemaal wel mee te vallen. Ik vond de volgende informatie:

Baby's tot zestien weken werken hard aan het verbeteren van hun zicht. In deze periode is zwart-wit behang erg geschikt omdat ze vooral grote contrasten waarnemen. Na zestien weken gaan ze kleuren onderscheiden. Als je graag kleur in de babykamer wilt toepassen kun je het best gaan voor pasteltinten. Ze gaan na die zestien weken ook figuurtjes ontdekken, dus ze gaan echt bewust kijken naar de figuren op het behang zoals bijvoorbeeld dieren of poppetjes. Hieronder laat ik wat babykamers zien waarin behang gebruikt is!

Bron: inspiredbythis

Bron: foxyoxie

Bron: projectnursery

Bron: projectnursery

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...