Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Shop the look: een knus, robuust interieur

geschreven door rosa

Shop the look: een knus, robuust interieur

Iedere dag check ik altijd even de Binnenkijken App, gewoon om inspiratie op te doen. Er worden iedere dag nieuwe foto's geupload van echte interieurs. Zo krijg ik dus iedere dag een verse dosis inspiratie. Mijn oog viel deze week op het interieur van Petra11. Het allereerste wat mij opviel was de mooie combinatie van hout, zwart en wit. Zwart in het interieur is natuurlijk hartstikke hip en bij Petra komt het helemaal goed tot z'n recht. I love it!

Doordat er veel gebruik is gemaakt van hout, heeft het interieur een robuuste, knusse uitstraling. Het huis ziet er gezellig en stylish uit. De zwarte muren staan prachtig blij de witte vloer en kozijnen. De witte trap steekt mooi af bij de zwarte tegelvloer en de houtkleurige accessoires maken het geheel weer af.

Ik heb 18 woonitems geselecteerd zodat jij deze stijl ook gemakkelijk in huis kunt halen.

Wist je al dat je tegenwoordig personen kunt volgen via HomeDeco Binnenkijken? Het is heel eenvoudig, klik op het profiel van de persoon die jij wilt volgen. Hier staat onder de profielfoto een button dat je deze persoon kunt volgen. Zo word je altijd op de hoogte gehouden van je favoriete interieurs ;).

 

Onze favorieten:

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...