Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Shop the look

Shop the look: een knus, robuust interieur

geschreven door Rosa
Shop the look: een knus, robuust interieur

Iedere dag check ik altijd even de Binnenkijken App, gewoon om inspiratie op te doen. Er worden iedere dag nieuwe foto's geupload van echte interieurs. Zo krijg ik dus iedere dag een verse dosis inspiratie. Mijn oog viel deze week op het interieur van Petra11. Het allereerste wat mij opviel was de mooie combinatie van hout, zwart en wit. Zwart in het interieur is natuurlijk hartstikke hip en bij Petra komt het helemaal goed tot z'n recht. I love it!

Doordat er veel gebruik is gemaakt van hout, heeft het interieur een robuuste, knusse uitstraling. Het huis ziet er gezellig en stylish uit. De zwarte muren staan prachtig blij de witte vloer en kozijnen. De witte trap steekt mooi af bij de zwarte tegelvloer en de houtkleurige accessoires maken het geheel weer af.

Ik heb 18 woonitems geselecteerd zodat jij deze stijl ook gemakkelijk in huis kunt halen.

Wist je al dat je tegenwoordig personen kunt volgen via HomeDeco Binnenkijken? Het is heel eenvoudig, klik op het profiel van de persoon die jij wilt volgen. Hier staat onder de profielfoto een button dat je deze persoon kunt volgen. Zo word je altijd op de hoogte gehouden van je favoriete interieurs ;).

 
 
Shop the look

Shop de look: minimalistisch interieur met prachtige accessoires

geschreven door Charlotte
Shop de look: minimalistisch interieur met prachtige accessoires

Als je zoekt naar interieurinspiratie zie je overwegend interieurs met veel verschillende tinten voorbij komen. Daarom sprong dit interieur van Washplate er voor mij echt uit. Dit interieur straalt rust uit door de lichte tinten gecombineerd met wat donkerdere accessoires. Wil jij deze look in jo...

meer...