Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Koken & Tafelen

Shop the look: frisse eethoek met donkere muur

geschreven door Mara
Shop the look: frisse eethoek met donkere muur

Op de Binnenkijken-app en op de Binnenkijken-pagina hier op de website, kun je als interieurliefhebber je eigen interieurfoto's uploaden en lekker ongegeneerd binnenkijken bij anderen. Voor ons, hier op de redactie, is het dan ook een feestje om dagelijks al jullie mooi foto's te zien binnenkomen! Zo word ik bijvoorbeeld heel enthousiast van de eethoek van gebruiker Huisjeboompjeboys. Haar eethoek is een prachtige ruimte met natuurlijke materialen en stoere details. Veel kamerplanten, veel manden, een rotan hanglamp, stoere (imitatie-)lederen stoelen en een een prachtige lichte eettafel. De zwarte muur is een goede tegenhanger van al dat licht, en maakt de ruimte helemaal af.

Deze ruimte laat goed zien dat je met creativiteit en simpele accessoires een heel mooi geheel kunt maken. Leg bijvoorbeeld placemat van zeegras neer en zet daar een rotan lantaarn neer en een mandje met een plant erin. Zo makkelijk, maar het geeft direct een prachtige bohemien slash botanische look. De muur is aangekleed met een simpel wandrekje, een plant en een letterbord. Niks geen dure kunst: met eenvoudige, budgetproof accessoires kun je een prachtig interieur tevoorschijn toveren!

Scroll naar beneden om soortgelijke woonitems te vinden en direct te shoppen. Met slechts een paar kliks op je muis haal je deze frisse eethoek met donkere muur zo bij jou in huis. Happy shopping!

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...