Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Shop the look

Shop the look: houten huisje in de bergen

geschreven door Julia
Shop the look: houten huisje in de bergen

Diep in de bergen van Colorado is dit houten huisje te vinden. Houten wanden, een openhaard, een prachtig uitzicht op een ondergesneeuwd landschap... dit gezellige huisje heeft het allemaal. Interieur designer Layne Kula werd gevraagd om dit huisje in te richten. Ze vond het een uitdaging om ondanks de zware, houten structuren, een lichte en luchtige sfeer neer te zetten. Wat ons betreft is de inrichting erg geslaagd! Hieronder vind je allerlei vergelijkbare items waardoor je deze look bij jou thuis kunt creëren.

houten huisje woonkamer

houten huisje woonkamer

Het huisje is gebouwd in 1995 en is groter dan op de foto's lijkt. Het bevat vier slaapkamers en een grote kelder met een bar. De meubels en accessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben natuurlijke tinten. Om het wat luchtiger te maken, is gekozen voor een aantal meubels en accessoires met open structuren. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de salontafel en de hangstoel.

houten huisje woonkamer

houten huisje woonkamer

houten huisje keuken

In de eetkamer is gekozen voor een accentmuur. Er is een behang aangebracht van kurk in de kleuren wit en goud. Volgens de styliste zorgt dit ervoor dat het lijkt of je in een chic, met sneeuw bedekt huisje zit te eten. Het kurk past mooi bij alle houten elementen, omdat het beide natuurproducten zijn. De kroonluchter is gemaakt van hertengeweien, wat perfect past in dit huis. Wat mij ook opvalt aan deze ruimte zijn de prachtige ramen. Deze maken de ruimte helemaal af.

houten huisje eetkamer

houten huisje eetkamer

De slaapkamer is een vrij hoge ruimte, maar doordat de houten balken niet tot het dak doorgaan, lijkt deze niet zo hoog. In de slaapkamer is gekozen voor een aantal 'cozy' elementen. Een dierenvachtje, een aantal kussens, een fijn vloerkleed en zachte verlichting maken deze slaapkamer extra uitnodigend. Ook is er aan de details gedacht. Kijk maar eens naar de lampen die op de nachtkastjes staan ;)

houten huisje slaapkamer Bron: mydomaine

Zie ook:
- Shop the look: Zweeds familiehuis met landelijke uitstraling
-18x mooie houten bankjes voor in je interieur
-Trend: badkamermeubels van lichtgekleurd hout

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...