Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Koken & Tafelen

Shop the look: stylish eethoek in rustige tinten

geschreven door Mara
Shop the look: stylish eethoek in rustige tinten

Dagelijks worden de mooiste interieurfoto's door jullie geüpload. Een feestje voor ons om naar te kijken! Zoals bijvoorbeeld de foto die Cinterior_ maakte van haar eethoek. Ik werd spontaan verliefd, dus ik deel 'm vandaag graag met jullie!

Knusse eethoek
De eethoek bestaat uit rustige kleuren, met name wit en zandkleurige tinten. De ronde eettafel en de hoek-eetbank zorgen ervoor dat de hoek heel knus en huiselijk wordt. Dit wordt versterkt doordat de kleur op de muur is doorgetrokken tot en met een stukje van het plafond. Cinterior_ vertelt hierover het volgende:
"In ons vorige huis stond de eettafel zo dichtbij onze zithoek, dat het me altijd heerlijk leek om die apart te hebben. In onze nieuwe woning kreeg ik die kans en creëerde ik een aparte eethoek. Dit is extra goed gelukt door het plafond voor een deel mee te schilderen. Dit vierkant boven onze ronde tafel maakt het zo knus. En door te kiezen voor een op maat gemaakte hoekbank maakt het compleet."

Muurdecoratie
Het stylen van de muren vinden veel mensen lastig. In deze eethoek is dat ontzettend mooi gedaan. De muren zijn aangekleed met toffe posters in lijst en wat kleine wandkasten. Doordat deze allemaal op ongeveer dezelfde hoogte hangen én dezelfde kleuren hebben, blijft het geheel toch heel rustig.

Hieronder vind je soortgelijke woonitems die jij direct kunt shoppen, zodat je deze look zelf ook kunt creëren in je eethoek.


 
 
 
Inspiratie

5 opberg-ideeën voor de hal

geschreven door Julia
5 opberg-ideeën voor de hal

De hal is de eerste ruimte in huis die je ziet als je binnenkomt. Zowel voor jezelf als voor visite is het fijn als deze ruimte aangenaam is. Dat hangt natuurlijk af van de inrichting, maar ook van hoe opgeruimd het oogt. Kun je nog wel wat ideeën gebruiken om de spullen in je hal op te bergen? I...

meer...