Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Koken & Tafelen

Shop the look: stylish eethoek in rustige tinten

geschreven door Mara
Shop the look: stylish eethoek in rustige tinten

Dagelijks worden de mooiste interieurfoto's door jullie geüpload. Een feestje voor ons om naar te kijken! Zoals bijvoorbeeld de foto die Cinterior_ maakte van haar eethoek. Ik werd spontaan verliefd, dus ik deel 'm vandaag graag met jullie!

Knusse eethoek
De eethoek bestaat uit rustige kleuren, met name wit en zandkleurige tinten. De ronde eettafel en de hoek-eetbank zorgen ervoor dat de hoek heel knus en huiselijk wordt. Dit wordt versterkt doordat de kleur op de muur is doorgetrokken tot en met een stukje van het plafond. Cinterior_ vertelt hierover het volgende:
"In ons vorige huis stond de eettafel zo dichtbij onze zithoek, dat het me altijd heerlijk leek om die apart te hebben. In onze nieuwe woning kreeg ik die kans en creëerde ik een aparte eethoek. Dit is extra goed gelukt door het plafond voor een deel mee te schilderen. Dit vierkant boven onze ronde tafel maakt het zo knus. En door te kiezen voor een op maat gemaakte hoekbank maakt het compleet."

Muurdecoratie
Het stylen van de muren vinden veel mensen lastig. In deze eethoek is dat ontzettend mooi gedaan. De muren zijn aangekleed met toffe posters in lijst en wat kleine wandkasten. Doordat deze allemaal op ongeveer dezelfde hoogte hangen én dezelfde kleuren hebben, blijft het geheel toch heel rustig.

Hieronder vind je soortgelijke woonitems die jij direct kunt shoppen, zodat je deze look zelf ook kunt creëren in je eethoek.


 
 
 
DIY

DIY: geverfde terracotta plantenpot

geschreven door Gaby
DIY: geverfde terracotta plantenpot

Heb jij thuis terracotta plantenpotten waar je eigenlijk een beetje op uitgekeken bent, of wil je je creativiteit kwijt in een nieuw project? Dan is deze DIY-trend misschien iets voor jou! Het leuke aan deze DIY is dat je de materialen waarschijnlijk al in huis hebt, je een bestaand product in e...

meer...