Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Accessoires

Shoppen: vazen met bijpassende droogbloemen voor in jouw herfstinterieur

geschreven door Charlotte
Shoppen: vazen met bijpassende droogbloemen voor in jouw herfstinterieur

Vooral nu we veel thuis zitten, is sfeer heel belangrijk. En met een eyecatcher van een vaas met oogverblindende droogbloemen creëer je zeker sfeer!

Iedereen heeft wel een plekje in huis waar een prachtige nieuwe vaas met oogverblindende bloemen neergezet kan worden, om van zo'n lege plek een ware eyecatcher plek te maken. Of wellicht heb je genoeg van die vaas die er al een hele tijd staat, en wil je graag een nieuwe. Maar niet altijd komt je deze perfecte vaas tegen.

Omdat online shoppen nu verantwoord is, heb ik voor jullie de mooiste vazen mét bijpassende droogbloemen voor in jouw herfstinterieur op een rijtje gezet. Zo staan alle sfeermakers van vazen en bloemen op één plek en hoeft jij de deur niet uit! Scroll gauw verder om jouw ideale eyecatcher samen te stellen.


Sfeerfoto: hetboshuisje via HomeDeco Binnenkijken


VAAS L, fig
€ 89,95
 
 
 
Inspiratie

Inspiratie: interieurs met een landelijke stijl

geschreven door Maartje
Inspiratie: interieurs met een landelijke stijl

Een landelijk interieur heeft een warme en rustieke sfeer. Deze stijl oogt erg rustig doordat de basiskleuren veelal uit wit-, grijs- en bruintinten bestaan. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hout en riet zal je vaak terug zien in een landelijk interieur. In dit interi...

meer...