Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Simpele & stylish manieren om meer opbergruimte te creëren

geschreven door Mara
Simpele & stylish manieren om meer opbergruimte te creëren

Ruimte tekort? Geen nood! Met deze simpele aanpassingen heb je direct weer wat meer opbergruimte gecreëerd, zónder stapels opbergdozen in de hoek!

opbergruimte
Foto: Made.com

Kies een bijzettafel met 'verdieping'
Lekker makkelijk: kies een bijzet- of salontafel met lades of een extra plank. Tijdschriften, de afstandbediening, waxinelichtjes, lucifers; je kan er alles kwijt!

opbergruimteFoto: The Stables

Gebruik manden
Manden zijn helemaal hot en zijn daarom misschien wel de mooiste manier om je spullen op te bergen. Zet diverse manden onder de sidetable of bovenop de kast. Hartstikke leuk juist!

opbergruimte

Plaats een smalle kast in loze hoekjes
Iedereen heeft wel van die hoekjes in huis waar je niks mee kan of doet. Van die loze ruimtes waar een tafel of bureau te groot is en je er verder ook niet veel mee kan. Dé oplossing: een smalle kast! Zo heeft die loze hoek eindelijk een goede functie.

opbergruimteFoto: JayAdores

Plaats wandplanken op loze ruimtes
Een wandrek of -plank kan eigenlijk altijd, overal. Een handige en simpele manier om meer opbergruimte te creëren en het staat nooit in de weg. Ook heel geschikt voor kleine (woon)kamers! Zet er een paar manden op (om nog meer spullen kwijt te kunnen) en style het af met je favoriete vaas of kandelaar. Ready to go!

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...