Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Zo tover je je slaapkamer om tot een luxe hotelkamer

geschreven door Mara
Zo tover je je slaapkamer om tot een luxe hotelkamer

Wat is het toch heerlijk om in zo'n luxe en chique hotel te slapen: een perfect opgemaakt bed met knisperend dekbed en overal hangt die luxe sfeer. Benieuwd hoe je dat gevoel ook thuis kunt creëren? Lees dan snel onderstaande styling tips!

1. Breng laagjes aan met kussens

Door verschillende laagjes kussens aan te brengen, krijg je het ultieme prinsessengevoel. Begin met twee hoofdkussens rechtop neer te zetten tegen het hoofdeinde en leg daar dan weer twee kleinere kussens tegenaan, het liefst in een andere kleur dan de hoofdkussens.

Vervolgens kun je kiezen: wil je drie of vier lagen? De laatste laag bestaat in ieder geval altijd uit één of twee kleine kussentjes in een iets opvallendere kleur of print.

Slaapkamer luxer maken
Bron: Patterscustomhomes

Slaapkamer luxer makenBron: Laure Joliet

2. Ga voor grote, opvallende lampenkappen

Op zoek naar een betaalbare manier om je kamer een nieuwe look te geven? Een lampenkap in de juiste grootte en kleur kan veel doen voor de uitstraling. In dit geval is the bigger the better. Hoe groter de lampenkap, hoe luxer het aanvoelt, dus ga voor een lampenkap die nét even iets groter is dan je normaal zou kiezen.

Slaapkamer luxer maken
Bron: Unkown

Slaapkamer luxer maken
Bron: Studio McGee

3. Hang kunst op

We zijn al snel geneigd om mooie schilderijen en kunstwerken op een plek te hangen waar jij (en je visite) het veel ziet, zoals de woonkamer. Zo zonde van je slaapkamer! Door een mooie foto of schilderij op te hangen lift je direct de ruimte op. Enne, dat hoeft helemaal niet duur te zijn; een gave poster of kaart heb je al voor minder dan 20 euro.

Slaapkamer luxer maken
Bron: Architectural Digest

Slaapkamer luxer maken
Bron: The Every Girl

4. Style je nachtkastje

Doe inspiratie op bij hotels en probeer je nachtkastje niet te veel te decoreren. Zet er een nachtlampje op en wellicht nog mooie (geur)kaars of plant en that's it! Ga voor een nachtkastje met deurtje of lade, zodat je boeken, tijdschriften en andere rommeltjes gemakkelijk kunt opbergen.

Slaapkamer luxer maken
Bron: Unkown

Slaapkamer luxer maken
Bron: Madogbolig

5. Creëer een zitje

Hotelkamers hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: er is altijd een zitje gecreëerd. Ga voor twee matching fauteuils en kies er een bijzettafeltje bij. En nee: de stoelen mag je niet als deze tijdelijke/tweede kledingkast gebruiken! ;-)

Slaapkamer luxer maken
Bron: Estliving

Slaapkamer luxer makenBron: MyDomaine

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...