Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Woonkamer

Super simpele herfst-DIY's met dennenappels

geschreven door Rosa
Super simpele herfst-DIY's met dennenappels

Het is weer herfst! De ideale periode om je huis weer een mini makeover te geven! Dit weekend kun je aan de slag met super makkelijke DIY's met dennenappels, ideaal voor de herfstmaanden. Deze DIY's zijn niet alleen super makkelijk, ze zijn ook nog eens heel stylish voor in huis.

1. Dennenappels met lichtjes
Koop een grote vaas of weckpot en vul deze met dennenappels. Vervolgens drapeer je hier een lichtsnoer doorheen met hele fijne lampjes. Zodra het begint te schemeren, steel jij de show met deze DIY.


Bron: onbekend

2. Slinger van dennenappels
Hier heb je enkel dennenappels en een touw voor nodig. Bedenk hoelang je de slinger wilt hebben en knip het touw op maat. Vervolgens maak je met losse stukjes touw, bosjes van ongeveer 3 dennenappels, afhankelijk van hoe dik je de slinger wilt hebben. Zorg ervoor dat het touw goed is verborgen tussen de dennenappel. Vervolgens bevestig je de bosjes aan het lange touw et voilà, je slinger van dennenappels is klaar!

Als je een dunnere en minder gevulde slinger wilt, kun je ook de dennenappels direct aan het langere touw bevestigen en wat ruimte tussen de verschillende dennenappels houden.


Bron: How to decorate

3. Dennenappels onder een stolp
Heel veel simpeler dan deze DIY zal het niet worden. Schaf een mooie stolp aan, bedek de bodem met mos en vul de rest van de stolp met dennenappels. Je kunt hier experimenteren door verschillende herfstelementen in de stolp te stoppen, bijvoorbeeld eikeltjes, kastanjes of gedroogde bloemen. Ook kun je sommige dennenappels verven om het een iets speelser effect te geven.


Bron: Miadomo

 
 
Kerst

De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

geschreven door Rosa
De leukste kerstdecoratie voor de Bohémien woonstijl

Met Kerstmis mogen we flink uitpakken met decoratie. Goud, glitter, het kan niet gek genoeg. Op de redactie zijn wij dol op het Bohémien interieur. De kleurtjes, de vormen... We love it! Het kleurenpalet van een Bohémien interieur bestaat voornamelijk uit aardse, rijke kleuren met metallic accent...

meer...