Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Sustainable brand we love: By WOOM

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: By WOOM
"We doen graag meer met minder, omdat iedereen weet dat less is more" Eef Beusen - oprichtster By WOOM

Dit nieuwe merk is van Hollandse bodem, het biedt de leukste lifestyle producten en onderscheidt zich door alleen gebruik te maken van duurzame materialen. Daarnaast wordt er geproduceerd in kleine oplage met eenvoudige technieken om overproductie tegen te gaan. By WOOM zorgt dus niet alleen voor een trendy, maar ook voor een groen interieur!

Ben je op zoek naar duurzame woonaccessoires om je interieur op te leuken en te voorzien van hippe eyecatchers? Dan ben je bij het nieuwe merk van Eef helemaal aan het juiste adres! By WOOM ontwikkelt items die zich onderscheiden door hun eenvoud met een knipoog naar het traditionele product. Denk aan een klembord als fotolijstje of een bloemvaasje gemaakt van hout bijvoorbeeld. Elk design is in 2D ontworpen en door middel van de laser frees technieken komt het tot leven in 3D. Elk design heeft een minimalistische uitstraling, maar toch net met die special touch.

Eef gaat niet alleen voor bijzondere designs, maar ook voor milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Al haar producten worden lokaal ontwikkeld en geproduceerd in het zuiden van Nederland. Hierdoor zorgt ze natuurlijk ook voor een stuk minder CO2-uitstoot. Daarnaast worden al haar producten verpakt op een duurzame manier in een leuke cadeauverpakking. Zij besteedt het inpakwerk uit aan sociale werkplaatsen, zo geeft ze iedereen een kans op de arbeidsmarkt.

Je vindt in de webshop van Eef een ruim assortiment van By WOOM, maar de echte bestsellers én persoonlijke favorieten van Eef zijn toch de Stekjeshouder, Kaarthouder met vaasje en Vaasjeshouder. Zij denkt dat dat vooral komt doordat droogbloemen en stekjes nu helemaal hip and happing zijn en in elk interieur passen qua kleuren en materialen.

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...