Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Brand we love

Sustainable brand we love: Cotton Ball Lights

geschreven door Marie-Louise
Sustainable brand we love: Cotton Ball Lights
"Ons motto is: eerlijke sfeer in en rond het huis brengen" Luc, Nick en Bart - Eigenaren Cotton Ball Lights

Sinds 2010 creëert Luc Clement, oprichter en mede-eigenaar van Cotton Ball Lights, de mooiste lichtslingers met kleurrijke cotton balls. Samen met ondertussen mede-eigenaren Nick van Haren en Bart Melman is zijn motto: eerlijke sfeer in en rond het huis brengen. Het is belangrijk voor hen dat de producten die zij verkopen onder de juiste omstandigheden zijn gemaakt en dat al hun werknemers hier een eerlijk loon voor terugkrijgen.

eigenaren Cotton Ball LightsV.l.n.r.: Luc Clement, Nick van Haren en Bart Melman

Tijdens een vakantie in Thailand in 2010 viel het oog van Luc op een prachtige lichtslinger met katoenen balletjes eraan. Het eerste zaadje was geplant! Bij thuiskomst is hij de markt gaan onderzoeken en al snel besloot hij Thailand nogmaals te bezoeken. Tijdens dit bezoek is hun eigen Fairtrade gecertificeerde productiefaciliteit opgericht genaamd Fairtrade ChiangMai. Vervolgens is het distributiecentrum in Breda opgezet. Sindsdien worden alle binnen- en buitenlandse klanten voorzien van kleurrijke en eerlijke binnen- en buitenverlichting.

FairtradeBron: Cotton Ball Lights

fair-tradeBron: Cotton Ball Lights

Alle Cotton Balls zijn 100% handgemaakt en 100% fair trade. Wat in 2010 is gestart als kleinschalig Fairtrade project met 5 medewerkers, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 80 medewerkers. Het grootste deel van hun werknemers leeft in afgelegen gebieden in het noorden van Thailand. Luc, Nick en Bart bieden hen de mogelijkheid om thuis te werken, zo wordt de traditionele structuur en het familieleven gewaarborgd. Zij zorgen ervoor dat de werknemers worden voorzien van grondstoffen, de producten goed worden gecontroleerd en dat alle verzendingen goed verlopen.

Ben je benieuwd naar de drie favoriete producten van Luc, Nick en Bart? Je shopt ze hieronder!

Lichtslinger Creamy
"Wij bij Cotton Ball Lights zijn helemaal weg van zachte kleuren binnen het interieur! Daarom is Lichtslinger Creamy niet te missen op onze lijst van favoriete producten. Deze lichtslinger past bij veel verschillende ruimtes door de zachte kleuren. Je zit áltijd goed met deze mooie combinatie!"

Buitenlichtslinger Blanco
"De zomerperiode komt er weer aan en deze lichtslinger helpt jou om jouw tuin weer helemaal summerproof te kunt maken. Onze outdoor lichtslinger kan niet ontbreken op je lijstje. De Blanco buitenlichtslinger is met volledig witte balletjes. Deze zijn bestemd tegen regen en kun je gewoon laten hangen als er een zomers buitje in de lucht hangt."

Lichtslinger Galaxy
"Een van onze nieuwste combinaties waar wij helemaal dol op zijn; lichtslinger Galaxy. Deze lichtslinger is voor zowel de jongens- als meisjeskamer super leuk! Onze lichtslingers zijn ideaal om te gebruiken als nachtlampje op de kinderkamer. Er is een schakelaar in het snoer waardoor de kids niet in de buurt van het stopcontact hoeven te komen. Ideaal!"

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...