Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Verlichting

Tafellamp op 3 manieren

geschreven door Natalie
Tafellamp op 3 manieren

Een tafellamp kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan je een tafellamp gebruiken als sfeerverlichting in je woonkamer, als leeslamp op je bureau of als nachtlampje op je nachtkastje. Met één lamp heb je allerlei mogelijkheden. Kies jouw favoriete tafellamp en bepaal zelf op welke manier je hem gebruikt!

1.Als sfeerverlichting

Deze metalen lamp met wit-marmeren voet kun je niet missen! Plaats de Lexington lamp in een donkere hoek van je woonkamer. Zet hem op een simpele bijzettafel en creëer de sfeer die je woonkamer nog nodig heeft.

Bron: homedeco

2.Als bureaulamp

Als het om onze werkplek gaat, gaan wij voor de Light&Living tafellampen. Ze zijn perfect voor de momenten waarop het buiten donker wordt en je nog licht nodig hebt op je bureau. Zo kun je extra lang doorwerken. Bron: ilovemyinterior

3.Als nachtlampje

Mis je nog een nachtlampje? Deze tafellampen van it's about RoMi zijn ideaal voor op je nachtkastje. Creëer de juiste sfeer met de onderstaande lampen!

Bron: stylecurator

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...