Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Te gekke trend voor de badkamer

geschreven door Rosa
Te gekke trend voor de badkamer

De badkamer krijgt eindelijk de aandacht die 'ie verdiend. Waar veel interieurwebsites en Pinterest voorheen volstonden met enkel woon- en slaapkamers, krijgen de badkamer en keuken eindelijk wat meer aandacht. Het zal je dan ook vast niet ontgaan zijn op HomeDeco, dat ook wij hier steeds meer aandacht aanbesteden.
Vandaag zetten wij dan ook weer een te gekke nieuwe trend voor de badkamer in het zonnetje, letterlijk. Deze trend is een variatie op de blogpost over de badkamers met het buitengevoel. Bij deze trend draaide het vooral om buiten naar binnen halen. Maar bij de nieuwe trend zien we steeds meer 'de woestijn' terugkomen in de badkamer.

Hiermee bedoelen we natuurlijk niet dat je een hoopje zand op de badkamer vloer moet neerleggen ;). Wat we hier wel mee bedoelen? Simpelweg wat keien en cactussen in de badkamer plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld in een mooie vitrinekast, of als je de ruimte hebt kun je er een echte eyecatcher van maken. Gebruik verder zachte kleuren en materialen.


Bron: Bloggang




Bron: Simons



Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...