Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Tip van Jet: een frisse start

geschreven door Jet
Tip van Jet: een frisse start

De vakantie is weer voorbij. Koffers naar zolder, heel Nederland staat weer om 7.00 uur op en het gewone leven begint weer. En stiekem… vind ik dat best lekker! Ik kijk er zelfs weer naar uit, van die donkere herfst maanden. Lange boswandelingen, met een goede kop thee op de bank – onder een plaidje -, de aanloop naar de feestdagen. Genieten! Tijd voor een frisse start in huis.

Lees de blog snel verder voor een leuke kortingscode!

Verandering is goed

Nu het ritme weer gaat beginnen is het des te belangrijker om het fijn te hebben in je eigen omgeving. Want daar brengen we nou eenmaal het meeste tijd door. Misschien heb je al een heel fijn huis, maar dit kan ook anders zijn en ben je toe aan een geheel fris interieur. Je hoeft niet vast te zitten in dat oude interieur waar je onderhand al helemaal aan gewend bent. Ook al ziet dat er misschien nog prima uit, wat variatie kan nooit kwaad. Wist je dat het aanpassen van het interieur een serieus grote boost aan je humeur en enthousiasme geeft? Daarnaast draagt het bij aan ontspannen. Nou…. Wat let je!

"Een frisse start kan zorgen voor een nieuwe kijk op het leven."

minimalistische-eetkamerBron: Soohme_ via HomeDeco Binnenkijken




 

Gewoon doen

Begin met een goede aanpak. Een heel nieuw interieur, dat doe je niet zomaar. De meeste mensen doen dit ééns in de vijf jaar, of nog veel langer. En als je dan toch de keuze hebt gemaakt om een nieuw interieur aan te schaffen, dan doe je het graag meteen goed.

- Wie ben jij?
- Wat vind jij fijn?
- Wat moet jouw interieur uitademen?
- Waar voel jij je écht thuis?
- Wat mist er nu?
- Wat is er nu te veel?

Neem ook eens een kijkje op onze inspiratie pagina – doe er je voordeel mee! Vervolgens ga je inventariseren wat je nou eigenlijk allemaal hebt, gebruikt, wilt behouden en wat weg mag. Neem dit mee en noteer dit voor het nieuwe interieur.

"KORTING: Met de code tipvanjet10 krijg je 10% korting op ALLES tot 18 september 2022!!"

woonkamer-cognac-bank-roze-muurBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken




 

Begin bij de basis

Haal als eerst je huis leeg. Zo zie je de basis – en alles begint met de basis. Wil je een nieuwe vloer? Investeer hier dan in. (Of spaar iets langer door – liefst voordat je je huis leeg hebt gehaald 😉). Ontbreekt er kleur? Pak er dan een blik verf bij. Zonder een goede basis kun je nog zoveel items neerzetten als je wilt maar dan behaal je never nooit geen sfeer. Zonde van je portemonnee want uiteindelijk telt het dubbel op.

luxe-master-slaapkamerBron: Charisathome via HomeDeco Binnenkijken




 

Simpel shoppen

Je gaat meubilair, accessoires en andere items voor je interieur kopen. Je kunt dagen achter elkaar de woonboulevard afstruinen maar wist je dat je bij ons ook veel items aan kunt schaffen? Gemak dient de mens! Onthoud dat je de ruimte mag vullen na gelang de ruimte. Wees niet bang om grote items aan te schaffen. Benadruk de sterke punten van de ruimte en blijf vooral heel dicht bij jezelf. Het aller aller allerbelangrijkste. Want op die manier kom jij iedere dag thuis in jouw huis.

woonkamer-pakhuis-luxeBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken




 

Shop snel want met de code tipvanjet10 ontvang je 10% korting op ALLES tot 18 september 2022!

Volgende maand weer een nieuwe Tip van Jet! Sta je te popelen om meer interieur tips te lezen? Of ben je op zoek naar een interieuradvies? Neem dan even een kijkje bij @interieur_jethendriks

jet-hendriks-illustratieIllustratie: MIRdesign

Zie ook:
- Q & A met interieurstyliste Jet Hendriks
- Tip van Jet: 4x per jaar je accessoires verwisselen
- Tip van Jet: 4x een statement maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...