Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

Tips om je werkspullen en schoolspullen van je kinderen op te bergen

Tips om je werkspullen en schoolspullen van je kinderen op te bergen

Werk- en schoolspullen die rondslingeren door het huis kunnen een doorn in het oog zijn. 's Avonds wil je de eettafel gebruiken voor het diner en even niet denken aan werk, maar waar laat je al die spullen?! In deze blog vind je handige manieren om alles goed én mooi op te ruimen. Met een paar simpele items kun je al deze spullen namelijk gemakkelijk opbergen!

werkplek opruimenBron: By_iloon via HomeDeco Binnenkijken

1. Direct uitzoeken
Tijdens een werkdag en/of schooldag worden er waarschijnlijk een hoop papieren en andere benodigdheden verzameld. Om de volgende dag weer geordend te kunnen beginnen, is het handig om direct de spullen weg te doen die niet meer nodig zijn, bijvoorbeeld notities van die dag. Dit scheelt een hoop ruimte en het werkt lekker geordend.

2. Organizers
Heb je wel een aparte plek waar je kan werken? Organiseer deze plek met organizers. Bakken voor je papierwerk, een plek voor je snoeren en eventueel voor andere kantoorartikelen. Zo houd je de werkplek netjes en dat werkt waarschijnlijk een stuk fijner. Op de eettafel kun je dit natuurlijk ook doen, dan kun je op het einde van de dag deze bakken in één keer verplaatsen naar een andere plek, waar ze op dat moment niet in de weg liggen.

werkplek opruimenBron: Huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

3. Opbergbak
Opbergbakken of kratten zijn altijd ideaal als je wilt opruimen en ordenen. Doe na je werkdag of schooldag van je kinderen alles in een bak of krat en zet hem op een plek waar hij niet in de weg staat, bijvoorbeeld in opbergkast of in een andere kamer. Heb je een werkplek op de slaapkamer en ruimte onder je bed? Schuif dan een lage bak onder je bed.

4. Trolley
Een trolley op wieltjes is niet alleen handig in de keuken, maar ook voor je werk- en/of schoolspullen! Deze kun gemakkelijk neerzetten en verplaatsen waar jij dat wilt en genoeg ruimte om je spullen in te doen.

werkplek opruimenBron: Monterieur via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Een kantoor aan huis: zo doe je dat
- Shoppen: stijlvolle bureauaccessoires voor je thuiswerkplek
- Dit zijn ideale bureaulampen voor het thuiswerken tijdens deze donkere dagen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...