Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Tips om verschillende vazen (en kandelaars) met elkaar te combineren

geschreven door Mara
Tips om verschillende vazen (en kandelaars) met elkaar te combineren

Wil je graag meerdere vazen bij elkaar zetten, maar wordt het op de een of andere manier toch niet zo mooi als dat je had gehoopt? Er is "iets" dat niet klopt en het is het gewoon net niet. Geen zorgen! In dit artikel geven je tips & tricks om vazen mooi te groeperen. Kijk mee!

Bron: soohme

Tip 1: Zet een oneven aantal neer
De gouden tip voor accessoires, zoals vazen, groeperen? Gebruik altijd een oneven aantal! Twee of vier vazen maakt het geheel oninteressant. Imperfectie is in dit geval beter, dus ga voor één, drie of vijf vazen


Bron: E-interjeras

Tip 2: Ga voor verschillende hoogtes
Om het groepje vazen iets interessanter te maken, kun je spelen met verschillende hoogtes. Combineer een kleiner vaasje met twee grotere vazen, om een statisch geheel te voorkomen.


Bron: Marthousedecor

Bron: Skultuna

Bron: Laptrinhx

Tip 3: Denk na over de kleuren
Besteed aandacht aan de kleuren. Bepaal wat het beste bij jou en je interieur past: je kunt gaan voor diverse tinten binnen één kleur, of misschien vind je helemaal ton sur ton (alle vazen dezelfde kleur) wel mooier. Of doe eens gek en combineer totaal verschillende kleuren met elkaar, voor een echt eyecatcher effect. Dat kan vooral in een basic wit of grijs interieur erg mooi staan!


Bron: Eenigwonen

Tip 4: Mix en match diverse vormen met elkaar
Een andere manier om een statische, saaie look te voorkomen, is door diverse vormen bij elkaar te zetten. Combineer bijvoorbeeld een ronde vaas met een hoekige, langwerpige vaas. Zo houd je het interessant!


Bron: kk.nl

Tip 5: Besteed aandacht aan de 'inhoud'
Tenslotte raden we je aan om na te denken over wat je in de vazen of kandelaren stopt. Heb je allerlei verschillende kleuren en vormen vazen, dan is het misschien mooier om in elke vaas hetzelfde (aantal) bloemen te stoppen. Zijn je vazen echter dezelfde kleur? Dan kan het heel tof staan om in de ene vaas bijvoorbeeld twee kleurige bloemen te stoppen, en in de andere een bos kale takken.

Onze collectie vazen bekijken? Klik dan snel hier!

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...