Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Tips voor de meest geslaagde Moederdag ever

geschreven door Marie-Louise
Tips voor de meest geslaagde Moederdag ever

(Kids van) mama's, schoonmoeders, stiefmoeders, bonusmoeders, tantes en oma's opgelet: 9 mei 2021 is het weer Moederdag! Moeders vinden het geweldig om deze dag verwend te worden - en laten we eerlijk zijn, ze verdienen het wel om eens goed in de watten gelegd te worden, toch? Of je het nou groot of klein aanpakt: laat deze dag niet voorbij gaan. Wij geven je tips voor een fijn Moederdagontbijtje, een to do buiten de deur én natuurlijk iets liefs waar mama heel blij van wordt.

moederdag tips cadeau bos bloemenBron: stylish_wonen via HomeDeco Binnenkijken

Bonjour mama

Een Moederdag is niet geslaagd zonder een lekker ontbijtje op bed voor de vrouw des huizes. Eigenlijk is alles wat je maakt goed, het gaat immers om het verwennen. Maar om moeders nu echt te kunnen imponeren, hebben wij drie lekkere recepten op een rij gezet.

moederdag tips cadeau ontbijtBron: vtwonen

1. Plaatpizza met rood fruit en witte chocolade
Dit recept komt uit de keuken van een van onze contentmedewerkers en geloof ons, hiermee is succes gegarandeerd. Zij die nog geen ei kunnen bakken, ook jullie kunnen dit! Rol (kant-en-klaar) pizzadeeg uit, smeer hierover een flinke klodder crème fraiche uit, brokkel er witte chocola overheen en bak hem volgens de instructies op de verpakking. Bekleed de bodem vervolgens met rood fruit naar keuze (aardbeien, frambozen of blauwe bessen bijvoorbeeld) en strooi er als kers op de taart ten slotte poedersuiker overheen en eventueel wat blaadjes munt. Et voilà, klaar is Kees!

2. (Calorievrije) fluffy banana pancakes
Deze pannenkoekjes tover je binnen no-time op tafel en vallen (bijna) altijd in de smaak. Het allerfijnste is dat ze ook nog eens calorievrij zijn! Mits je er natuurlijk geen dikke vette laag Nutella op smeert. Splits drie eieren in een kom, prak hier een banaan doorheen en bak ze even kort in de pan. Top af met lekkere toppings, zoals ahornsiroop, kokosvlokken of rood fruit. Bon appetit!

3. Tropical smoothiebowl
Voor de gezonde mama's onder ons, hebben we natuurlijk ook nog een gezonde variant in petto. Ook dit recept is zeer eenvoudig te bereiden en is gruwelijk lekker! Gooi twee lepels (soja)yoghurt, een flinke scheut kokosmelk, wat bevroren blokjes mango, passievrucht en een rijpe banaan in een blender. Even mixen en klaar ben je! Strooi er wat (homemade) crunchy granola overheen en top af met stukjes banaan, mango en en wat chiazaad. Smakelijk!

Pluk de dag

Wanneer je uitgesmuld bent, ga je lekker met je mams de hort op. Kies eens voor iets anders dan wandelen in het bos of op het strand en bezoek bijvoorbeeld een pluktuin. Omringd door de mooiste bloemen wandel je door de siertuin, terwijl de vlinders om je heen fladderen. Wil je thuis nog nagenieten? Pluk dan zelf het mooiste boeket in de pluktuin of neem een bijzondere plant mee.

moederdag tips cadeau uitje pluktuinBron: boeijen via HomeDeco Binnenkijken

Cadeautjes

Een ontbijt op bed is heerlijk en een bos bloemen mooi, maar een tastbaar cadeau voor je moeder is toch het allerleukst. Wij hebben een aantal knappe cadeautjes voor je uitgezocht om te geven aan je moeder! Zit jouw perfecte cadeau hier niet bij? Wij hebben de leukste cadeaus voor Moederdag onder de €20,-, €30,- en €50,- voor je uitgezocht!

Zie ook:
- 20x de leukste moederdagcadeaus onder de €20
- 20x de leukste moederdagcadeaus onder de €30
- 20x de leukste moederdagcadeaus onder de €50

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...