Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Trend we love: Scandi-industrial

geschreven door Rosa
Trend we love: Scandi-industrial

De trend Scandi-industrial is eigenlijk een mix van twee verschillende woonstijlen. Namelijk de Scandinavische en de industriële woonstijl. Deze twee stijlen zijn erg verschillend. Zo staat de Scandinavische woonstijl bekend om z'n warmte, functionaliteit en simpele, rustige uitstraling. In het Scandinavische interieur wordt er veelal gebruik gemaakt van warme stoffen en mooie materialen.

De industriële woonstijl staat juist bekend om de koele en grove materialen en de rommelige 'unfinished' afwerking. Vaak is het industriële interieur gebaseerd op een oude fabriek. Je ziet dan ook voornamelijk de materialen hout, beton en metaal in deze woonstijl.

Deze stijlen werken heel goed samen omdat ze toch een hoop overeenkomsten hebben. Ze hebben beiden neutrale kleuren, combineren verschillende materialen en omarmen de natuurlijke materialen zonder er al te veel aan te polijsten.

Ideetjes om deze trend toe te passen zijn:
Industriële lampen boven een Scandinavische eettafel hangen.
Grote stalen deuren in het interieur plaatsen.
Een industriële salontafel op een zacht kleed plaatsen.

Gelukkig zijn er ook merken die het beste van deze twee werelden combineren en beide stijlen doorvoert in de items. Een goed voorbeeld hiervan is Nordstål Design.


Bron: @hygge_for_home


Bron: Decouvrir design


Bron: Domino


Bron: Domino

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...