Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Van een zomerinterieur naar een herfstinterieur

geschreven door Maartje
Van een zomerinterieur naar een herfstinterieur

De zomer is bijna voorbij en de herfst komt eraan. Het is al te merken aan de buien in het land en dat regelmatig de trui al uit de kast kan. Het leuke aan seizoenen is dat je jouw interieur ook mee kan veranderen. In de zomer houden we allemaal van veel vrolijke en lichte kleuren, zachte materialen en veel bloemen. In de herfst kunnen we alvast een beetje naar een winters interieur gaan toewerken.

herfstBron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Warme tinten toevoegen
Bij de herfst horen mooie warme kleuren. Als je in de herfst naar buiten kijkt, zie je dat hier precies dezelfde warme kleuren naar voren komen. De bladeren van de bomen verkleuren, ze vallen van de takken af en je ziet minder bloemen in de natuur staan. Kleuren die goed bij deze tijd van het jaar passen zijn onder andere; bruin, terracotta, groen, beige en eigenlijk alle warme, donkere kleuren. Nu hoef je niet gelijk al je muren te schilderen, maar deze kleuren kun je makkelijk toevoegen met accessoires. Verander bijvoorbeeld van lampenkap, andere kussens, kleur van je kaarsen et cetera.

herfstBron: arjan-57 via HomeDeco Binnenkijken

Plaids en kussens
Als het kouder begint te worden is het heerlijk om lekker op de bank onder een plaid te zitten of liggen. In de zomer zal je dit waarschijnlijk weinig gebruiken. Dus tijd om weer een zacht plaid tevoorschijn te halen.
Interieurliefhebbers zijn vaak dol op kussens. Het leuke hieraan is dat je makkelijk van kussenhoezen kan wisselen. Zo breng je gelijk een andere sfeer in je interieur. Je maakt het hiermee gelijk knus, warm en huiselijk.

herfstBron: homebyliz via HomeDeco Binnenkijken

Kaarsen
Kaarsen brengen warmte en sfeer in huis. In de zomer zitten we weinig binnen, maar worden er vaak wel buiten kaarsen gebrand. Nu is het weer tijd om binnen te decoreren met leuke waxinelichthouders, kandelaars en lantaarns. Dim je lichten en steek gezellig alle kaarsen aan.

Vloerkleden
Een vloerkleed zorgt er niet alleen voor dat jouw ruimte één geheel wordt, maar ook voor warmte. Het geeft een warme uitstraling en natuurlijk krijg je minder snel koude voeten. In een grotere of hoge ruimte heeft een vloerkleed nog een extra voordeel. Het zorgt voor een goede akoestiek. Dit betekent dat het minder snel hol zal klinken in huis.

Zie ook:

- 20x trendy ronde vloerkleden
- Inspiratie: de leukste gestylede hoekjes uit onze Binnenkijker
- Haal de Japanse stijl in huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...