Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Slaapkamer

Trend: van slaapkamer tot relaxing retraite

geschreven door R
Trend: van slaapkamer tot relaxing retraite

We leven in een tijd waar wij niet zonder onze telefoons, iPads en laptops kunnen. Iedereen is gehaast, te druk met alles en iedereen behalve zichzelf. Zo graag zouden we een momentje voor ons zelf willen nemen, maar niet iedereen zit er op te wachten om een dag in de sauna te spenderen of kapitalen uit te geven aan massages en ontspanningsproducten. Een veel makkelijkere manier waar je nog lang plezier van zult hebben is om jouw eigen slaapkamer om te toveren in een persoonlijke retraite. Met een paar simpele trucjes maak jij jouw eigen fijne plekje waar je je terug kunt trekken wanneer jij wilt.

Houd het simpel

Hoe meer spullen er in je kamer staan, hoe drukker het wordt, hoe minder rust er in jouw hoofd komt. Klinkt logisch toch? Zoveel is er ook niet nodig om een relaxte ruimte te maken.

Bron: Love Grows Wild

Lichte kleuren

Gebruik lichte, kalmerende kleuren als blauw, wit, roze en beige. Hierdoor lijkt de kamer meteen een stuk lichter en het zal sneller een ontspannender gevoel geven.

Bron: Peggy Pardo

Maak een eigen hoekje

Door een eigen hoekje te maken heb jij jouw eigen veilige plekje waar je even rustig kunt lezen of gewoon wegdoezelen. Wieg rustig heen en weer in de hangstoel en tuur door de ramen naar de buitenwereld.

Bron: LiL

Houd het luchtig

Transparante gordijnen en lichte dekens geven een ademende sfeer af en frisse lucht is natuurlijk altijd goed. De extra zuurstof zal je meer energie geven.

Bron: Ronique Gibson

 
 
Inspiratie

De leukste mandjes en kussens voor jouw hond

geschreven door Yentl
De leukste mandjes en kussens voor jouw hond

In deze tijd zijn er veel gezinnen die een hond in huis hebben genomen. Super gezellig en leuk om zo'n blije viervoeter om je heen te hebben! Nu is het natuurlijk helemaal fijn als zijn of haar spulletjes een beetje in je interieur passen. Daarom heb ik hieronder een aantal hondenmanden en kussen...

meer...