Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Vloertrend: Hongaarse punt vloer

geschreven door Rosa
Vloertrend: Hongaarse punt vloer

Als je aan houten vloeren denkt, denk je al gauw aan de rechte planken of een mooi patroon. Iedereen kent wel de visgraat vloer, deze stijlvolle houten vloer met een chique uitstraling. Een vloer die hier op lijkt maar toch heel anders is, is de Hongaarse punt vloer. Beide vloeren hebben dezelfde chique uitstraling maar het legpatroon is heel anders. De visgraat vloer wordt in een hoek van 90 graden gelegd terwijl de Hongaarse punt vloer onder een hoek van 45 tot 60 graden wordt gelegd.

Bron: vkv visuals

Bron: Beeldsteil

Nu zal je denken dat het verschil tussen deze twee vloeren niet zo groot is, maar schijn bedriegt. Bij een Hongaarse punt vloer worden de planken tegen elkaar aangelegd en bij een visgraat vloer lijkt het alsof de planken in elkaar zijn geweven. Hierdoor oogt een Hongaarse punt vloer net iets netter.

Bron: Greige design

Bron: unknown

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...