Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Warm and cosy: De mooiste vloerkleden

geschreven door Rosa
Warm and cosy: De mooiste vloerkleden

Een vloerkleed maakt je interieur meteen een stuk warmer en brengt veel sfeer in de kamer. Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten dus er is er altijd wel één die bij jouw interieur past. Of je nu kiest voor een grote wollen variant of voor een kleine gehaakte variant, het is altijd de finishing touch van je kamer! In iedere kamer van het huis past een vloerkleed, of je hem nu in de slaapkamer neerlegt of in de hal, met een vloerkleed zit je altijd goed.

Kijk mee met de mooiste vloerkleden:

1. Het rieten vloerkleed

Dit grote rieten vloerkleed past perfect in een industrieel interieur. Het kleed valt niet alleen op door het natuurlijke materiaal maar ook de ronde vorm maakt het kleed een echte eyecatcher.


bron: merchant design

2. Een vloerkleed met verschillende tinten

Een vloerkleed met verschillende tinten heeft een speels effect. Door het motief en de kleuren van dit kleed lijkt het net of er verschillende keien op de grond liggen. Zo’n kleed is ideaal te combineren in een natuurlijk interieur.


bron: Stylowi

3. Het vloerkleed met stippen

Ga voor een variant met stippen om je kamer een speelse uitstraling te geven. Door de kleuren neutraal te houden past het in veel verschillende soorten interieurs. Of je nou voor romantisch of minimalistisch gaat, stippen vrolijken de kamer altijd op.


bron: lili in wonderland

4. Het vloerkleed met de grafische print

Met een grafische print geef je je interieur een volwassen maar toch speelse look. Als je grafische printen combineert met bruine meubels dan krijg je een fijne warme omgeving.


bron: popsugar

5. Het look-a-like houten vloerkleed

Hoe cool is dit? Een vloerkleed wat een perfecte look-a-like is van een boomstam. Dit vloerkleed komt het mooist tot zijn recht in een interieur waar veel natuurlijke materialen zijn gebruikt zoals hout en wol.


bron: roomed

6. Het gekleurde vloerkleed

Breng wat kleur in je interieur door te kiezen voor een gekleurd vloerkleed. Een gekleurd vloerkleed vrolijkt iedere kamer op en geeft vaak net de finishing touch om van een standaard kamer een gezellige kamer te maken.


bron: Message note

7. Het fluffy vloerkleed

Stel je eens voor dat je hier met je blote voeten overheen loopt. Een heerlijk zacht en fluffy vloerkleed, ideaal voor de koude wintermaanden.


bron: Betches

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...