Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Wat te doen met een kale muur?

geschreven door Tessa
Wat te doen met een kale muur?

Mensen zijn verzamelaars. In ons leven bewaren we een hele hoop, van kapotte telefoontjes tot dierbare familiefoto's. Maar een saaie muur in huis herkennen we allemaal. Ja het kan echt, ondanks alle rommel die we hebben kunnen we alsnog last hebben van een leeg gevoel. Dus blijven we over met de vraag: wat te doen met die kale muur? Gelukkig is er op (bijna) ieder probleem een oplossing. Dus heb jij ook last van deze oh zo bekende leegte in huis? Lees dan snel verder, wij vertellen hoe je de leegte opvult.

Het einde der kale muren
Een ideale manier om je kale muren te voorzien van wat styling is het toevoegen van posters. Met posters kan je op een eenvoudige manier vertellen wie je bent, waar je voor staat en het gevoel overbrengen dat je huis volgens jou moet uitstralen. Ja, het einde der kale muren is nabij want wij noemen de leukste poster-opties voor je op!

Stoere houten tafel poster wand zwart wit groen thema Bron: Wendy Studiozinnig

Klassiek of modern
We beginnen met het schilderij. Een écht schilderij is prachtig, maar vaak ook prijzig. Een poster van een schilderij heb je daarentegen voor een veel fijnere prijs en kan dezelfde mooie uitstraling aan een ruimte geven. Je kan in je poster-keuze natuurlijk denken aan een klassiek zelfportret van Rembrandt. Maar een iets moderner exemplaar kan soms nog leuker zijn. Ook fotoprints kunnen fantastisch staan op de muur.

poster smiley houten fotolijst ouderwetse camera's Bron: Wondere woonwereld

Kleurenpalet
Belangrijk om aan te denken bij het uitkiezen van de posters is je kleurenpalet. Heb jij een huis met veel aardetinten, dan kan een poster met een regenboog erop een beetje buiten de stijl vallen en kan je de plank misslaan. Het is vaak mooier wanneer de poster in het geheel van je interieur past.

Keuken bar poster muur hout industrieel Bron: Michèle industrieelchique

Vermenigvuldigen
Een leuk alternatief op één poster aan de muur, is meerdere varianten ophangen. Door verschillende maten en soorten te combineren doorbreek je de koele serieuze sfeer en geef je een speels effect aan de ruimte.

gang Perzisch tapijt poster wand houten bankje Bron: Andrea Groot

Plankje of spijkertje
Je kan de posters natuurlijk met een spijkertje aan de muur ophangen. Maar je kan ook kiezen voor twee of drie decoratieve plankjes, waarop je de posters plaatst. Hierop kan je dan ook leuk spelen met dieptes door de posters achter elkaar en over elkaar heen te plaatsen.

groene muur wandplankje kleurrijke posters kamerplant Bron: Bij Daantje

Zie ook:
-Zo decoreer je de vensterbank
-5 super simpele manieren om je hal te pimpen
-6x originele wanddecoratie in de keuken
-Van deze kleuren word je weer vrolijk op de sombere regendagen

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...