Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

We love: tijdloze streepje

geschreven door Rosa
We love: tijdloze streepje

Soms zijn er trends die snel weer overwaaien en soms zijn er trends die langzaam veranderen in een tijdloze stijl. De streep is hier een perfect voorbeeld van. Zowel in de mode als in het interieur is een streepje favoriet. Vooral de horizontale en verticale streep zien we erg vaak, maar een diagonale streep is ook altijd goed! Het fijne aan een streep is dat deze niet snel verveeld, hij tijdloos is èn je er zoveel mee kan experimenteren als jij zelf wilt.

De meest voorkomende streep is natuurlijk de zwart met witte of donkerblauw met witte variant. Je kunt zelf natuurlijk combineren met de kleuren die jij tof vindt en het beste in jouw interieur staan.
De streep doet het goed op wanden, muren, meubels en plafonds. Kortom, de streep is al-tijd goed en je kunt 'm zo spannend maken als jij zelf wilt.


Bron: The every girl




Bron: Apartment Therapy




Bron: Interior insider




Bron: Interiorjunkie



Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...