Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Welke bank past bij jou?

geschreven door Demi
Welke bank past bij jou?

Wil jij echt lekker luieren in een bank? Of houd je van een moderne trendy bank die je niet bij iedereen ziet? Of toch liever een tweezitter waar je romantisch tegen elkaar kunt aankruipen? Al die keuzes maken het niet makkelijker en wij helpen je daar een handje bij. Lees snel verder om erachter te komen welke bank bij jou past!

1. De luiaard

Jij houdt waarschijnlijk van een bank waar je lekker in slaap kan vallen na een lange dag of de hele zondag in kan vertoeven als je besluit om een hele dag te netflixen. Waarschijnlijk klinkt een hoekbank of een echte plofbank waar je de hele avond in weg kan kruipen als muziek in de oren.

2. De trendwatcher

Ben je altijd opzoek naar de laatste trends? Verander jij je interieur bijna elk seizoen? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar bank waarmee je elke gast mee kan imponeren, een echte statement bank van dit moment.

3. Het liefdeskoppel

Houd je ervan om lekker tegen elkaar te kruipen? Dan is de loveseat echt iets voor jullie! Klein, knus en schattig. Daarnaast is een loveseat niet groot dus past ie in elk interieur, fijn!

4. Poefjes-lover

Kan je geen genoeg poefs hebben? Word je elke keer weer verliefd op de schattige zitters? Ze zijn niet alleen schattig, ook super handig voor als je veel gasten over de vloer hebt, gezellig!

5. De wegkruiper

Lekker wegkruipen in een grote fauteuil met lekkere kussens en een groot deken, heerlijk! De kussens en het plaid zijn minstens zo belangrijk als de grote fauteuil, voor de wegkruipers. Dat betekent lekker inpakken dus.

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...