Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Zie hoe Binnenkijker Jet sfeer aan haar interieur geeft met sierkussens
Zie hoe Binnenkijker Jet sfeer aan haar interieur geeft met sierkussens
geschreven door charlottekras

Zie hoe Binnenkijker Jet sfeer aan haar interieur geeft met sierkussens

Gezelligheid en sfeer creëren kan op veel verschillende manieren. Je denkt al snel aan een nieuwe bank, kast of tafel. Maar denk eens wat goedkoper. Je geeft al een andere look aan je interieur met een paar nieuwe sierkussens. Zij kunnen een saaie grijze bank omtoveren tot een sfeervolle grijze bank. Binnenkijker Jet (op Instagram beter bekend als __jet) staat bekend om haar sfeervolle interieur en laat aan jullie zien wat sierkussens met je interieur kunnen doen.

Comfortabel
Wat zeer belangrijk is als jij op de bank zit is uiteraard comfort. Sierkussens verhogen zeker de comfort op de bank. Er is niets ontspannender dan jezelf na een drukke dag neer te laten ploffen tussen de sierkussens op jouw bank. Als je deze foto’s ziet wil je toch niets liever dan op de bank duiken?

Gezelligheid
Naast comfort is sfeer in jouw woonkamer natuurlijk ook belangrijk. Sierkussens kunnen jouw interieur omtoveren tot een sfeervol interieur. Houd je van romantiek? Ga dan vooral voor roze, rode, bruine en groene kleuren. Een landelijke woning? Gebruik dan vooral de kleuren bruin, lichtblauw, groen of geel. Ben je meer van een modern interieur? Gebruik dan sierkussens met strakke en felle kleuren. Zwart, wit en grijze sierkussens zijn tijdloze kleuren. Maar stap eens uit je comfortzone en ga voor andere kleuren. Jet combineert haar landelijke interieur met sierkussens in bruine en groene en blauwe tinten.