Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Zó creëer je een slaapkamer die uit een magazine lijkt te komen

geschreven door Rosa
Zó creëer je een slaapkamer die uit een magazine lijkt te komen

Sommigen zien de slaapkamer enkel als een plek waar je na een lange dag in bed stapt. Maar, een slaapkamer is veel meer dan dat! De slaapkamer is dé plek om al je zorgen van de dag opzij te schuiven, tot rust te komen en een momentje voor jezelf te pakken. Daarom is het ook zo belangrijk dat de slaapkamer helemaal naar je wens is ingericht. Met deze tips lukt het jou om een slaapkamer te creëren die zó uit een magazine lijkt te komen.

Vloerkleed

Stap één is om een mooi vloerkleed in de slaapkamer neer te leggen. Dit is lekker zacht en warm voor je voetjes in de ochtend en staat super stylish. Om je slaapkamer nog net iets extra te geven, is het leuk om twee vloerkleden over elkaar neer te leggen. Kies dan twee verschillende vloerkleden, maar wel in hetzelfde kleurenpalet om het rustig te houden.


Bron: Honestlywtf

Verlichting

Het is natuurlijk heel praktisch om slechts één plafondlamp op te hangen in de slaapkamer, maar echt gezellig is dit niet. Plaats een dimmer op de hanglamp om een betere sfeer te creëren en vul deze aan met wandlampjes of schemerlampjes op het nachtkastje voor een fijne sfeer.


Bron: Maison Depax

Verschillende stoffen

Door gebruik te maken van verschillende stoffen en texturen krijg je een hele rijke uitstraling. Combineer bijvoorbeeld een linnen dekbedovertrek met een schapenvachtje, een jute vloerkleed met een wollen kleed en ga zo maar door.
Bron: Decorholic

Persoonlijke items

Een slaapkamer is nooit helemaal 'eigen' als er geen persoonlijke spulletjes in beeld zijn. Het liefst vintage spulletjes, souvenirs en erfstukken. Deze geven de kamer een karakteristieke persoonlijke touch. Onmisbaar dus in een slaapkamer die zó uit een blad kan komen.

Maak een zithoekje

Je hoeft geen hele ruime slaapkamer te hebben om alsnog een knus hoekje te maken. Met een klein hoekje kom je al een heel eind! Hang wat mooie planken aan de wand, deze kun je stylen met boeken, plantjes of accessoires en zet een leuke poef neer. Als je wat meer ruimte hebt, kun je ook kiezen voor een mooie fauteuil.


Bron: Almost Makes Perfect

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...