Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Zo dek je een zomerse tafel

geschreven door Lynn
Zo dek je een zomerse tafel

Nu het barbecue seizoen begonnen is kunnen we al het zomerse servies uit de kast halen! Van mooie gekleurde tafelkleden tot doorzichtige karaffen vol met fruit. Hang een paar lampionnen op en maak er een gezellig geheel van. Zo zit jij op elk moment van de dag heerlijk in de tuin. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

Tafeldekken

Mix en match met kleuren en materialen in de tafel indeling. Nu het bijna zomer is mogen we weer buiten de lijntjes kleuren. Kies voor een gekleurd tafelkleed en combineer je witte servies met brocante parels. Het is vooral de bedoeling dat het er gezellig uitziet maar dat de borden ook praktisch zijn.

tafel-aankleding-zomerBron: Xclusivegardens via HomeDeco Binnenkijken

Flip Tray Large
Steellish



 

Lampionnen

Wanneer je gaat barbecueën of een diner houdt is sfeerlicht erg belangrijk. Wanneer het langzaam donker wordt, gaan de lampionnen en lichtjes zacht branden. Hang ze in de bomen of om de tafel heen. Je kijkt je ogen uit!

zomer-tafel-lampenBron: Studiob50 via HomeDeco Binnenkijken




 

Welkom

Voordat je het diner opdient of gaat koken is het superleuk om te starten met een welkomstdrankje. Maak zelfgemaakte ijsthee of shake een lekkere mojito. Schenk deze in speciale glazen die net dat randje extra hebben. Hieronder hebben we een paar unieke voor je op een rij gezet.

tafel-aankleding-glazenBron: Kruidje2 via HomeDeco Binnenkijken




 

Pluk bloemen

Omdat je buren niet zo blij met je zullen zijn als je hun bloemen afknipt, is dit een mooie tip voor op vakantie! Ga lekker wandelen en pluk alle mooie bloemen en planten die je onderweg tegenkomt. Dit kan aan de zijkant van de weg of op een groot weiland. Ondanks dat je niet al je zomerse servies mee hebt gebracht, kun je de tafel opfleuren met zelf geplukte bloemen! Gebruik droogbloemen wanneer je thuis bent.

bloemen-geplukt-in-vaasBron: Lena Mytchyk




 

Limonade kraan

Wanneer het heel warm is kan een tap met limonade een echte must zijn. We weten allemaal dat we goed moeten drinken, helemaal als de temperatuur oploopt. Je kunt blijven variëren in verschillende smaken, in plaats van limonade kun je ook munt met rood fruit in het water doen. Ze krijg jij zeker genoeg vocht binnen!

limonade-tap-zomerBron: Candice Picard




 

Zie ook:
- In 3 stappen je tafel dekken volgens de etiquette
- Het leukste servies om de tafel mee te dekken
- Alles voor een heerlijke BBQ-avond

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...