Zo fix je makkelijk interieurfouten

geschreven door demi4

Zo fix je makkelijk interieurfouten

Interieurfouten zijn makkelijk gemaakt, je koopt een bank zonder goed door te meten, je hangt een lamp te laag waardoor je steeds je hoofd stoot en je verft alle muren zonder eerst een klein deel te testen. Deze interieurfouten heb je gelukkig snel door, maar veel mensen weten vaak niet eens dat ze fouten maken! Met deze makkelijke tips kun je heel snel deze gemaakte fouten oplossen!

1. Kunst & Wanddecoratie

Kleine kamers, dus ook kleine lijsten aan de muur? Nee! Ga juist voor groot, dat laat jouw kamer groter lijken. Daarnaast maken veel mensen de fout om kunst of fotolijsten te hoog te hangen, hang de kunst op ooghoogte!


Bron: Design en Wonen

2. Verlichting

Meestal hebben kamers één licht aan het plafond, maar je interieur komt mooier uit als je meer gebruik maakt van staanlampen, tafellampen en lampen die naar boven schijnen. Daarnaast creëer je meer sfeer door dimlichten aan te schaffen!


Bron: Oscars Properties

3. Inrichting

De fout die het meest wordt gemaakt: alle meubels zo veel mogelijk tegen muren aan plaatsen! Het is oké om langs meubels te lopen in een kamer.


Bron: onbekend

4. Gordijnen

Gordijnen zijn belangrijker dan je denkt, zorg ervoor dat gordijnen aan de linker- en rechtkant goed vol gevuld zijn. Ze geven je kamer een echt update als je volle gordijnen aanschaft!


Bron: Style Guide

5. Vloerkleden

De laatste interieurfout die je waarschijnlijk niet wist dat je maakte, is het verkeerd leggen van je vloerkleed. Een vloerkleed mag namelijk groter zijn dan het gebied waar de meubels staan. Dus het kleed hoeft bijvoorbeeld niet even groot als het bed of de bank te zijn!


Bron: Roomed

     
Follow us:
   
BlogSociety