Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Zo geef jij je keuken een makeover zonder een grote verbouwing

geschreven door Charlotte
Zo geef jij je keuken een makeover zonder een grote verbouwing

Iedereen kent het wel. Je bent uitgekeken op je keuken die er al best een tijdje in zit. Maar een keuken is niet iets wat je even zomaar verbouwt. Een keuken zit er meestal wel 20 jaar in. Maar wij snappen dat je af en toe verandering wilt in je keuken. En dit kan! Dit hoeft ook helemaal niet veel te kosten. Ik geef jou wat handige tips om je keuken een makeover te geven zonder grote ingrepen.

Schaf nieuw textiel aan
Dit is heel bepalend voor je keuken. Je zult denken van niet, omdat het bijna niet zichtbaar is. Maar toch hangt een theedoek en handdoek meestal in zicht en ligt er bijna altijd wel een vaatdoekje op het aanrecht. Gooi hierom de oude hand-, thee- en vaatdoeken weg en ga voor frisse nieuwe. Koop deze in leuke printjes of kleurtjes. Match de kleuren met kleuren die al terugkomen in jouw interieur. Zo creëer je binnen een mum van tijd een fris resultaat.

keukenBron: Interiorby_anne via HomeDeco Binnenkijken

Geef je tegels een opknapbeurt
Dit is ook weer een simpele ingreep. Heb jij een tegelwand in de keuken? Knap deze eens op! Ik bedoel hier niet mee dat je nieuwe tegels moet (laten) plaatsen, maar geef je tegels eens een andere kleur. Dit is simpel te doen met tegelverf. Ook zijn er tegelstickers verkrijgbaar met printjes. Daarmee creëer je unieke tegels met printjes al binnen één handomdraai.

keukenBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken

Voeg nieuwe accessoires toe
Accessoires. Dit is misschien wel één van de belangrijkste dingen in de keuken. Want een keuken zonder accessoires straalt nou eenmaal geen gezelligheid uit. Voor een andere uitstraling ga je dus voor nieuwe accessoires. Denk aan nieuwe kopjes, kommen en borden. Of zet nieuwe snijplanken tegen de wand aan. Zo creëer je gemakkelijk een nieuwe look.

keukenBron: Conny7 via HomeDeco Binnenkijken

Kies een andere kleur voor op de wand
Een ander kleurtje op de wand is altijd leuk. Ga eens voor een kleur die je niet direct zou kiezen. Dit geeft je keuken direct een nieuwe uitstraling. En mocht je de kleur niet zo mooi vinden. Je kunt er altijd weer met een andere kleur overheen gaan als je er op uitgekeken bent. Wat ook een leuk idee is: geef de wand in de keuken een andere kleur dan de woonkamer. Zo scheid je de ruimtes ook nog eens op een gemakkelijke manier van elkaar.

keukenBron: Wendyhome32 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 7x de mooiste interieurs met stalen deuren uit onze Binnenkijkers
- De leukste accessoires voor aan je muur
- Trend: items die er aaibaar uitzien

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...