Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: extra10
Woonkamer

Zo kan jij een hotel gevoel creëren in je eigen huis

Zo kan jij een hotel gevoel creëren in je eigen huis

Vind jij in een hotel slapen ook altijd zo'n luxe? Een heerlijk opgemaakt bed, zachte lakens, een schone badkamer en met name veel rust in de kamer. In deze blog zal ik tips met jou delen om deze sfeer ook in jouw eigen huis te creëren.

Tip 1:
Zorg voor een schoon en opgemaakt bed. Kies mooie zachte lakens in een rustige kleur, het liefst gewoon wit. Een goed matras is sowieso belangrijk niet alleen omdat het lekker ligt, maar ook voor je houding. Kies voor wat extra kussens op je bed van verschillende afmetingen, dan straalt je bed nog meer fluffiness uit.

hotel gevoel
Bron: Vimdecor

Tip 2:
Hoe fijn is het als je een badkamer in komt waar het lekker ruikt en opgeruimd is. Zachte dikke handdoeken, geurkaars en je fijnste producten. Hebben de producten die je gebruikt nou geen mooie verpakking, giet deze dan over in andere flessen die matchen bij elkaar. Zorg dat overige spullen verborgen liggen in een dichte kast, dat geeft wat meer rust en orde. Creëer als het ware van je eigen badkamer een spa.

Tip 3:
Als je jouw hotelkamer binnenkomt is het nooit rommelig toch? Zorg daarom dat je huis ook lekker is opgeruimd. Zorg voor een goede dichte kast waar je alle spullen in kwijt kan. Dit geeft jou meer rust en het staat natuurlijk ook veel leuker als je huis netjes is.

hotel gevoel
Bron: Designthefurniture

Tip 4:
Hang mooie gordijnen op die van het plafond tot de grond komen. Neem gordijnen van een mooie volle stof in een kleur die goed bij de rest van het interieur past.

Tip 5:
Last but not least is de wc. Dat kleine kamertje in het huis verdient ook wel wat aandacht. Het is toch niet fijn om in zo'n kille ruimte te zitten. Geef de ruimte een mooie warme kleur of zelfs behang, zorg voor een mooi spiegeltje, gastendoekjes en niet te vergeten een lekkere geurkaars.

hotel gevoel Bron: deinterieuradviseur

Bron hoofdfoto: Organize your nest

Trends

6 Tips voor jouw voorjaarsschoonmaak

geschreven door Gabrielle
6 Tips voor jouw voorjaarsschoonmaak

Het zonnetje schijnt weer! Met het zonnetje in ons gezicht, lijkt iedereen ook net een stukje vrolijker. De voorjaarskriebels zijn weer aanwezig. Dit geldt natuurlijk ook voor het schoonmaken en opruimen van je huis. Om jou een handje te helpen bij het opruimen, hebben wij 6 ...

meer...