Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koopgids

Zo kies je een hanglamp uit

geschreven door Rosa
Zo kies je een hanglamp uit

Als je een hanglamp gaat kopen, kijk je natuurlijk in eerste instantie naar wat jij mooi vindt. Dit is ook superbelangrijk. Je hangt immers geen lamp op die je niet mooi vindt of die niet bij jouw interieur past. Toch zijn er nog wat andere dingen om rekening mee te houden bij het shoppen van een hanglamp.

Bekijk de ruimte goed
Als je een hanglamp gaat kopen, is het handig om de ruimte goed te bestuderen. Zo wil je niet een klein, ielig hanglampje in een enorme ruimte hangen. Maar, let hier ook goed op de items die al in de ruimte aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de eettafel of het aanrechtblad. Bij de eettafel is het belangrijk dat je niet tegen de lamp aan kijkt als je aan tafel zit en bij het aanrechtblad is het bijvoorbeeld belangrijk dat je je hoofd niet stoot als je aan het blad staat. Bij het bekijken van de ruimte, kun je ook direct bepalen of je een grote, kleine of medium hanglamp nodig hebt. Extra tip: hang verschillende hanglampen op verschillende hoogtes bij elkaar voor een speels effect.

De functie van de hanglamp
De functie van de hanglamp is natuurlijk superbelangrijk! Als je 'm in de werk- of studeerkamer wilt ophangen, is het van belang dat de lamp veel licht geeft zodat je je goed kunt concentreren. Wil je juist een lamp voor de woonkamer, dan is het belangrijk dat deze niet te fel is, omdat je hier vaak komt om te relaxen. Boven de eettafel is het handig als je een hanglamp kiest die gedimd kan worden. Zo kun je tijdens het eten het licht wat feller zetten, dan wanneer je gaat natafelen.

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...