Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Zo krijg je de badkamer weer spic en span

Zo krijg je de badkamer weer spic en span

Even ontspannen na een drukke dag of gewoon lekker het zoute zeewater van je afspoelen. We zijn elke dag wel in de badkamer te vinden: tanden poetsen, douchen, met een bruisbal en een kop thee in bad relaxen.

De temperaturen zijn hoger en daardoor nemen we iets vaker een verfrissende douche. Door het dagelijks gebruik, is het goed kunnen ventileren van de badkamer en het schoonhouden ervan heel belangrijk. Maar, de badkamer schoonmaken... Dat is niemands favoriete bezigheid. Ik heb daarom de makkelijkste en belangrijkste schoonmaaktips voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je de badkamer weer spic en span! Al zin om te badderen in je schone badkuip?

badkamerBron: charisathome via HomeDeco Binnenkijken

De douche ontkalken

Helaas ontkomen we er niet aan. Door zoveel mogelijk te drogen en te ventileren voorkom je kalkaanslag, maar toch moet je de douche en de douchecabine zo nu en dan goed schoonmaken. Dit kun je doen met de schoonmaakmiddelen die er speciaal voor gemaakt zijn, maar schoonmaakazijn werkt ook erg goed. Door hier bijvoorbeeld ook de glazen douchecabine mee schoon te maken, wordt 'ie weer zo goed als nieuw!

Citroensap is ook een perfect middel om kalk uit de douche te verwijderen. Voeg het sap toe aan water en poetsen maar!

badkamerBron: gooishuisje via HomeDeco Binnenkijken

Het doucheputje schoonmaken

Hier hebben we waarschijnlijk nog het minst zin in, maar het is goed om deze wel schoon te houden. Door de deksel van het afvoerputje los te maken en de meeste viezigheid alvast uit het putje te halen, is het minst leuke gedeelte al achter de rug. Door een beetje bleek of schoonmaakmiddel in het putje te doen, eventjes in te laten werken en te spoelen met heet water, is het putje weer klaar voor de volgende douchebeurten!

badkameraccessoiresBron: justmoreliving via HomeDeco Binnenkijken

Het bad schoonmaken

Of je het bad nou veel gebruikt, of niet, het schoonmaken ervan is heel belangrijk. Voor het goede zul je het bad dan ook minimaal één keer per week goed moeten poetsen -mits je 'm veel gebruikt natuurlijk. Dat klinkt misschien wel als een goede reden om je bad de deur uit te doen, maar dit klusje is echt zo gepiept. En, het is het dubbel en dwars waard natuurlijk want niets gaat boven een lekker bad.

Maak een sopje met warm water en een beetje schoonmaakazijn. Pak een spons en poets je badkuip grondig. Laat dit vervolgens even een kwartiertje zitten en neem daarna het bad af met een natte doek en azijn. Spoel de badkuip af met warm water en klaar is Kees! Zo voorkom je kalkaanslag en verwijder je de zeeprestjes. Extra tip: spoel na iedere keer badderen het bad na met heet water om zeepresten weg te spoelen.

badkamerBron: bijrebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook;
- 10x zwarte accenten in je badkamer
- Zo creëer je een botanische badkamer
- 6x badkamers met een vleugje kleur

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...