Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Zo krijg je de nostalgie in een nieuwbouwhuis

Zo krijg je de nostalgie in een nieuwbouwhuis

Een huis met bijvoorbeeld oude balken en misschien nog wel originele oude staldeuren: een huis met karakter. Het is charmant en sfeervol. Iets waar vele mensen van dromen. Het is zeker niet onmogelijk om een authentieke sfeer te creëren in een nieuwbouwhuis. Met wat kleine aanpassingen kom je een heel eind! Zo krijg je de nostalgie in een nieuwbouwhuis:

1. Vervang alle binnendeuren

Bij een nieuwbouwhuis worden altijd standaard deuren geleverd. Saai! Je zult zien wanneer je de deuren vervangt voor mooie stijldeuren, of misschien wel een houten schuifdeur, dat het veel interessanter oogt. Op deze manier breng je wat meer sfeer in het huis.

badkamerBron: archidea

deurBron: Lizmarieblog

2. Klassieke tegeltjes

Mensen durven ze weer steeds vaker te gebruiken: tegeltjes met een ouderwetse print. In de woonkamer zul je het niet snel tegenkomen, maar denk bijvoorbeeld aan de vloer in de hal. Wanneer je binnenkomt is dat het eerste wat je ziet en het geeft meteen die nostalgische sfeer waarnaar we opzoek zijn. Je moet het gewoon durven!


Bron: Ok Norm Interiors


Bron: Style and Create

3. Zorg voor klassieke eye-catchers

Wanneer de basis van het huis vrij modern is, kun je ook de nostalgie in huis halen door middel van accessoires. Zorg voor klassieke eye-catchers zoals een grammofoon of zo'n ouderwetse draaitelefoon van bakeliet.


Bron: Etsy

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...