Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

Zo maak je de tuin klaar voor de lente!

geschreven door Natalie
Zo maak je de tuin klaar voor de lente!

Het is nog koud... maar de lente is onderweg! Wat betekent dat voor ons? Dat het tijd is om veranderingen aan te brengen in de tuin. Het is het gedeelte buiten het huis waar we de minste tijd hebben doorgebracht in de afgelopen zes maanden. Als het straks warmer wordt, gaan we er weer meer tijd in doorbrengen. Je kunt nu al beginnen met het lenteklaar maken van de tuin!

Een belangrijk onderdeel is het tuinmeubilair, maar vergeet ook zeker de accessoires niet. Hieronder geven wij je ideeën voor de inrichting van je tuin.

1.Verlichting

Voor een heerlijke, knusse sfeer kan je het beste starten met de verlichting van je tuin. Kleine lichtjes, grote lampen. Je kan ze op de tafel leggen of juist ophangen. Een eerste stap voor een gezellige sfeer in je tuin.

Bron: jet

2.Hangstoel

Een hangstoel is een fijn item om meer tijd in je tuin door te brengen. Je ziet hem overal voorbijkomen dus waar wacht je nog op?

Bron: marlou_ff

3.Loungesets

De ultieme ontspanning in je achtertuin. Wat is er lekkerder dan te relaxen na een lange werkdag? Kies de juiste plek en ik zou zeggen: "geniet er maar van!"

Bron: designonline24

4.Plantensteun

Wil je iets extra's in je tuin? Plaats dan een paar leuke plantensteunen. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan een bijpassende plant of een overhangende struik.

Bron: homedeco

5.Bloempotten

Zoek bloempotten die bij je tuininterieur passen. Een paar bloempotten in je tuin kunnen al heel wat verandering brengen.

Bron: ilse63

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...