Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 tips om je huis chiquer te maken

geschreven door Mara
5 tips om je huis chiquer te maken

Wil jij je huis een luxueuze uitstraling geven? Dat kun je doen door een designer meubel neer te zetten. Groot nadeel: het is waarschijnlijk een rib uit je lijf. Mooie, chique meubels zijn helaas vaak erg duur.

Gelukkig kun je ook een beetje vals spelen! In dit artikel geven we je een paar simpele tips hoe je met low budget items ook een chic interieur kunt creëren. Uiteraard kun je alle items ook gemakkelijk bij ons shoppen!

1. Maak gebruik van nepbont

Een oersimpele truc, maar het werkt wel: plaats hier en daar een (nep)bontitem in je huis om zo een luxueuze sfeer te creëren. Ga voor bontkussens op de bank, leg een bontkleed op de grond of drapeer 'm over de stoel. Dan heb je direct dat knusse, winterse gevoel te pakken.

gebruik nepbont

2. Werk met laagjes

Een bank moet je aankleden. Dat geldt ook voor je salon- en eettafel. Door gebruik te maken van kussens en plaids op de bank, en een mooie grote vaas op tafel vermijdt je die kille, kale uitstraling.

werk met laagjes

3. Ga voor koperkleurige accessoires

Niet alleen pak je zo één van de grootste trends van dit moment mee; koperkleurige items geven je interieur ook een chiquere look! Maar let op: stop niet je gehele huis er mee vol, dan kan het juist een beetje averechts werken.

koper accessoires

4. Houd het opgeruimd

Heel logisch, maar lastig om bij te houden: ruim alles op! Het doet je interieur echt niet ten goede als opengescheurde brieven, schoenen en speelgoed van je hond overal door het huis ligt. Less is écht more!

houd opgeruimd

5. Plaats een spiegel (of twee)

Weet je even niet meer wat je met een ruimte aan moet? Hang een spiegel op! Deze lift je interieur direct op en maakt het levendiger.

hang spiegel op

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...