Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Koken & Tafelen

Zo maak je jouw keuken stijlvoller dan ooit

Zo maak je jouw keuken stijlvoller dan ooit

Een keuken stijlvol maken is niet altijd even makkelijk. Dit is met name lastig als je bijvoorbeeld in een huurhuis zit waarvan de keuken vaak standaard is, maar dit kan natuurlijk ook het geval zijn in een koopwoning. Een keuken is een investering voor een lange periode. Hierdoor zul je niet iedere 5 jaar een compleet nieuwe keuken laten bouwen. In een huurwoning kun je vaak niet eens verbouwen. Wij hebben daarom een aantal handige tips waarmee jij toch je keuken een stuk stijlvoller kan maken.

keukenBron: tessy1 via HomeDeco Binnenkijken

Een kleurtje kan nooit kwaad
De slaapkamer en woonkamer zijn de ruimtes waar het vaakst de muren een kleurtje krijgen. De andere ruimtes worden vaak vergeten of houden de standaard witte wanden omdat dit een makkelijke en tijdloze keuze is. Toch brengt een kleur op de muur veel meer sfeer en een huiselijker gevoel, dus ook in de keuken. Kies een kleur uit die past bij de rest van de stijl in je huis, zodat het wel één geheel blijft. Je zult zien dat jouw keuken gelijk een stuk stijlvoller oogt.

keukenBron: siefshome via HomeDeco Binnenkijken

Wat doe je met die minder mooie items in de keuken?
Er zijn wel een aantal dingen in de keuken die vaak niet mooi zijn, bijvoorbeeld de prullenbak en keukenapparatuur. Je kunt deze items verstoppen in kastjes, of gewoon voor mooie varianten gaan. Een prullenbak is zo'n item dat voor velen een doorn in het oog is. Brabantia heeft hier goed op ingespeeld. Zij hebben prullenbakken ontworpen die gezien mogen worden. Ze hebben veel verschillende, modellen, maten en kleuren, zodat jij een prullenbak kan uitzoeken die helemaal in jouw interieur past. Tegenwoordig draait het ook bij de merken steeds meer om design.

keukenBron: lifebyiv via HomeDeco Binnenkijken

Decoratie kan niet ontbreken
Decoreren in de keuken kan ook. Het kan met leuke woonaccessoires zijn, maar ook met items die je vaak gebruikt in de keuken. Het is handig om in de keuken een wandplank op te hangen. Hierop kun je items kwijt die je vaak gebruikt en natuurlijk om op te decoreren. Zet je mooiste servies, leuke peper- en zoutvaatje en decoratieve items als kaarsen of bloemen hierop.

Zie ook:
- De leukste kledingrekken voor in jouw slaapkamer
- De mooiste en lekkerste plaids voor de gure herfstdagen
- Inspiratie: zo combineren onze Binnenkijkers droogbloemen met hun interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...