Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

Grote kans dat jij een Games of Thrones-kostuum in je interieur hebt liggen!

geschreven door Mara
Grote kans dat jij een Games of Thrones-kostuum in je interieur hebt liggen!

Ja echt: De Games of Thrones kostuums worden gemaakt van dezelfde soort schapenvachtjes als die wij in ons interieur hebben pronken. Dat heeft Michele Clapton, de kostuummaker van Games of Thrones, onthuld. Clapton vertelt: "De capes van de mannen zijn eigenlijk schapenvachtjes van IKEA. We nemen alles wat we kunnen krijgen."

Dus: wil jij een echt Games of Thrones kostuum hebben? Het belangrijkste ingrediënt haal je zo uit je eigen interieur ;-)


IKEA-kleedjes als kostuum
De schapenvachten ondergaan eerst nog wel een transformatie voordat ze op de set verschijnen. Zo worden ze eerst nog gesneden, geschoren en van leren banden voorzien.

In een creatieve bui? Het enige dat je nodig hebt is textielverf (een spierwit kleedje is nu niet echt Games of Thrones-proof), een aantal leren banden en gespen (voor een stoerdere look) en naaispullen. Bepaal hoe lang je je cape wilt hebben en zet het vervolgens in elkaar. Gooi het een paar keer op de grond, rol ermee door het gras - en je cape is helemaal Games of Thrones. ;-)Nog geen schapenvachtje in je bezit?
Shop 'm hier!

Bron interieur sfeerbeeld: manon0903

 
 
Koken & Tafelen

24 musthaves om de eettafel te stylen voor een dinerfeestje

geschreven door Mara
24 musthaves om de eettafel te stylen voor een dinerfeestje

Het is december en dus is de kans groot dat er gezellige diners op de planning staan! Naast dat je je innerlijke keukenprinses naar boven haalt, is het natuurlijk ook leuk als je innerlijke interieur-queen aan de slag mag. Daarom selecteer ik in dit artikel allerlei mooie musthaves die jouw eetta...

meer...