Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
DIY

Grote kans dat jij een Games of Thrones-kostuum in je interieur hebt liggen!

geschreven door Mara
Grote kans dat jij een Games of Thrones-kostuum in je interieur hebt liggen!

Ja echt: De Games of Thrones kostuums worden gemaakt van dezelfde soort schapenvachtjes als die wij in ons interieur hebben pronken. Dat heeft Michele Clapton, de kostuummaker van Games of Thrones, onthuld. Clapton vertelt: "De capes van de mannen zijn eigenlijk schapenvachtjes van IKEA. We nemen alles wat we kunnen krijgen."

Dus: wil jij een echt Games of Thrones kostuum hebben? Het belangrijkste ingrediënt haal je zo uit je eigen interieur ;-)


IKEA-kleedjes als kostuum
De schapenvachten ondergaan eerst nog wel een transformatie voordat ze op de set verschijnen. Zo worden ze eerst nog gesneden, geschoren en van leren banden voorzien.

In een creatieve bui? Het enige dat je nodig hebt is textielverf (een spierwit kleedje is nu niet echt Games of Thrones-proof), een aantal leren banden en gespen (voor een stoerdere look) en naaispullen. Bepaal hoe lang je je cape wilt hebben en zet het vervolgens in elkaar. Gooi het een paar keer op de grond, rol ermee door het gras - en je cape is helemaal Games of Thrones. ;-)Nog geen schapenvachtje in je bezit?
Shop 'm hier!

Bron interieur sfeerbeeld: manon0903

 
 
Woonkamer

Inspiratie: 4 manieren om een koeienvacht te stylen

geschreven door Mara
Inspiratie: 4 manieren om een koeienvacht te stylen

Koeienvachten: wij vinden ze te gek! Ze geven je huis een luxe, elegante look en zorgen ervoor dat je interieur warmer aanvoelt. In dit artikel delen wij onze favoriete inspiratiefoto's - zo weet je voortaan precies hoe je een koeienvacht in jouw interieur kunt stylen. Foto: W...

meer...