Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop 400+ merken
Inspiratie

Zo maak je van je woonkamer ook je kantoor

geschreven door Rosa
Zo maak je van je woonkamer ook je kantoor

Steeds meer beroepen geven de mogelijkheid tot 'Het Nieuwe Werken', dit houdt in dat de werktijden en werkplek flexibel zijn. Hierdoor kiezen ook veel meer mensen om vanaf thuis te werken. Wat is er dan handiger dan thuis een kantoor te creëren? Helaas heeft niet iedereen de luxe om een aparte kamer om te toveren tot home office, daarom heb ik deze tips samengesteld zodat jij in je woonkamer een mini kantoor kunt maken.

1. De positie van het bureau

Het is de truc om je bureau zo te positioneren dat deze niet in de weg staat, je voldoende privacy hebt en je je prettig in deze omgeving voelt. Ook is het handig om rekening te houden met voldoende lichtinval én het bureau zo te plaatsen dat je familie en vrienden niet óm je bureau heen te hoeven lopen.

Bron: Lili in wonderland

2. Voldoende licht

Als je ervoor kiest om je bureau in de woonkamer te plaatsen houdt dan vooral rekening met het licht. Natuurlijke lichtinval is natuurlijk altijd het best. Als dit niet mogelijk is, kies dan voor de juiste lampen op en rondom je bureau. Een goede bureaulamp doet wonderen maar mocht je 's avonds laat nog aan het werk zijn heb je niet voldoende aan alleen een bureaulamp. Kies bijvoorbeeld nog voor een extra vloer- of hanglamp.

Bron: Lili in wonderland

3. Pas je bureau aan op de rest van je interieur

Als je een minimalistische woonkamer hebt, is het misschien niet zo'n goed idee om een opvallend, landelijk bureau te kiezen. Pas je bureau daarom aan op de rest van de woonkamer. Je kunt er ook voor kiezen om bijpassende kasten bij je bureau te kopen. Op deze manier wordt het meteen een geheel.

Bron: the ultra linx

4. Ruim op

Als je een bureau in de woonkamer hebt, kan dit snel rommelig ogen. Ruim dus je gebruikte spullen meteen op, stop de papieren meteen in mappen en zet deze direct in de (boeken)kast. Investeer in mooie kasten en opbergers om al je spullen meteen weg te werken.

Bron: Desire to inspire

 
 
Inspiratie

9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden

9 veelvoorkomende interieurfouten en hoe je deze kunt vermijden

Ah oh, interieurfouten... Wij begrijpen heel goed dat een huis inrichten af en toe een ontzettend lastige klus kan zijn. Hoe pak je het precies aan om van een lege ruimte een thuis te maken? Of misschien is je huis compleet ingericht maar klopt er voor je gevoel toch iets niet...

meer...